22/05
2019

GLO Grill Kitchen on uudistunut

22, toukokuuta 2019

RAVINTOLA GLO GRILL KITCHEN - TYYLIKÄS JA MUUNTAUTUMISKYKYINEN TILA SEKÄ TYÖSKENTELYYN ETTÄ RUOKAILUUN

Ravintolan uudistuksessa luotiin tyylikäs, rauhallinen ja toimiva tila - sekä työskentelyyn että ruokailuun. Tila muuntautuu päivän mittaan rauhallisesta aamiaissalista vilkkaaksi lounasravintolaksi ja edelleen tunnelmalliseksi iltaravintolaksi. Uudistumisensa myötä ravintola levittäytyy koko kerrokseen, tarjoten aamiaisvieraille ja lounasasiakkaille entistä enemmän istumapaikkoja ja valinnan varaa.


Ravintolassa panostetaan myös turvalliseen yksin syömisen kokemukseen. Illallistaa voi niin uudistetulla baaritiskillä, ikkunapöydissä kuin sohvanurkassakin; asiakas voi itse valita, haluaako ruokailla tunnelmallisesti kynttilänvalossa vai tehokkaasti työskennellen. Pistoke tietokoneelle tai laturille löytyy aina läheltä, ja hotellin nopea WiFi on käytössä kaikissa tiloissa. 


Ravintolasalin ylätasanteelle voidaan kattaa 60 hengen yksityinen illallinen, ja vastaanoton yhteydessä oleva baari palvelee aina pikkutunneille asti. GLO Grill Kitchenin sydämessä lämpiää aito hiiligrilli antaen grillatuille herkuille oman pikantin maun. Tervetuloa viihtymään - GLO Grill Kitchen grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden.


GLO Grill Kitchenin aukioloajat:
Aamiainen
Ma-pe klo 6.30-10.00
La-su ja arkipyhät klo 7.30-10.30 

Illallinen
Ma-pe klo 17.-01.30 (keittiö sulkeutuu klo 22.00)
La klo 15.-01.30 (keittiö sulkeutuu klo 22.00)
Su aulabaari avoinna klo 9.-01.30 (keittiö suljettu)

Lounas
Ma-pe klo 11.-13.30

Tervetuloa kokemaan täysin uudistunut GLO Grill Kitchen!


GLO Grill Kitchen - grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden.

glo-grill-kitchen-new.PNG#asset:16409


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt