Hotellien Sijainnit

GLO Hotellit

GLO Hotel Kluuvi exterior

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Astu ovesta ulos ja inspiroidu tapahtumista, trendeistä ja ilmiöistä! 

GLO Hotel Kluuvi – elämyksien ytimessä

Lue lisää

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja moninaisten palveluiden keskellä sijaitseva GLO Hotel Sello tarjoaa erinomaisen tukikohdan metropolialueen haltuun ottamiseen. Yövy innovaatiokaupungin ytimessä, vain kivenheiton päässä ainutlaatuisista luontoelämyksistä ja Nuuksion erämaista!

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport on ainoa Helsinki-Vantaan terminaalialueella sijaitseva hotelli. Lähde virkeänä uusiin seikkailuihin hyvien unien jälkeen tai nauti piristävistä päiväunista ja suihkusta lentojesi välissä. Tyylikkään hotellin maittavat yöunet odottavat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöporteilta.

GLO Hotel Airport – lähtöporttisi uusiin elämyksiin

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt