Lämpimästi tervetuloa GLO Hotel Selloon!

Löydät meidät Espoon Leppävaarasta kauppakeskus Sellon vierestä monipuolisten palveluiden ja ajanviettopaikkojen ympäröimänä. Tule kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkiin.

GLO Hotel Sello on vetäytyy juhannuksen viettoon 20.–23.6. Suljemme hotellin torstaina 20.6. klo 12 ja avaamme taas maanantaina 24.6. klo 12. Ravintola Grill Kitchen on suljettuna 20.–24.6.

Nähdään GLO Hotel Sellossa!

- Hotellinjohtaja Petri Uronen & GLO Hotel Sellon tiimi

TERVETULOA SEIKKAILULLE – KATSO KAIKKI ELÄMYKSET

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset majoituspaketit ja edut GLO Hotelsin hotelleihin tälle sivustolle!

GLO Grill Kitchenin lounaat

GLO Grill Kitchen tarjoaa lounasta arkisin klo 11–13.30. Tarjolla on salaattipöytä, kaksi pääruokavaihtoehtoa ja Löfbergin kahvia. Ja meillä on lounaalla pullakahvit joka päivä. Tervetuloa!

GLO KIDS

GLO-kokemus lapsille – GLO Hotel Sello kiinnittää erityistä huomiota lapsiperheiden viihtymiseen. Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % edun toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

LASTEN LUSH-KYLPYPAKETTI

Lasten iloinen nauru on se, joka tekee hotellilomasta onnistuneen koko perheelle. Mikä olisikaan parempaa kuin ammeleikit kylpypommin ja kumiankan kanssa. Aikuisetkin nauttivat, kun lapsilla riittää puuhaa kylpyleikkien parissa. Voit nyt ostaa LUSH-kylpypaketin lapselle hotelliloman yhteyteen GLO Hotel Selloon 25 € / lapsi!

GLO SPORT – ERIKOISHINNAT JOUKKUEILLE

Hotellimme Espoon Leppävaarassa sijaitsee lähellä useita urheilukenttiä ja harrastusmahdollisuuksia. GLO Hotel Sello sopii hyvin niin lasten kuin aikuistenkin makuun – lapsille on tarjolla mukavaa tekemistä ja aikuisille hotelli on oiva paikka levähtää keskellä pelipäivää. Haluamme tarjota joukkueille parhaat puitteet harjoittelun ja pelien oheen, ja tarjoammekin yli 20 henkilön joukkueille ja tiimeille majoituksen, ruuat ja kokoustilat erikoishintaan!

YÖVY AINUTLAATUISISSA GLO TEMPUR -HUONEISSA

Lifestylehotelli GLO Hotel Sello uudistuu yhä vihreämmäksi, monipuolisemmaksi ja matkailijoiden tarpeita paremmin palvelevaksi hotelliksi. Ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, valitsimme yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan vuodevalmistajan Tempurin.

GLO Grill Kitchenin illalliset

Ravintola GLO Grill Kitchen palvelee taas illallisvieraitaan! Tutustu herkulliseen menuun ja varaa pöytäsi. Ravintola GLO Grill Kitchen palvelee jatkossakin myös lounasaikaan ja yksityistilaisuuksissa. Lämpimästi tervetuloa!

MIELI RY

Meille GLO Hotelsissa on tärkeää edistää yhdenvertaisuutta ja haluamme vaikuttaa osaltamme siihen, että tärkeään mielenterveystyöhön riittää varoja. Siksi keräämme varoja Mieli Ry:lle, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden hyväksi koko Suomessa. Liity mukaan lahjoittamalla Mieli Ry:lle.

Etu Sellosalin vieraille

GLO Hotel Sellon naapurissa sijaitsee upea konsertti- ja tapahtumatalo Sellosali, jossa järjestetään vuosittain lähes 300 tapahtumaa pop-konserteista jazz-iltoihin ja stand up -keikoista musikaalivierailuihin. Hyvästä akustiikasta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta tunnettu Sellosali tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun – ehkäpä otat ystävät mukaan, varaat konserttiliput ja yövyt ihanan illan päätteeksi GLO Hotel Sellossa?

Lisää GLO Hotel Sellosta

Uudistuneissa huoneissa viihtyvät kaikki

Täysin uudistuneet hotellihuoneet sopivat liikematkailijoille, lapsiperheille kuin romanttista kaupunkilomaa viettäville. Hotellin 147 tilavaa ja modernia huonetta kutsuvat viihtymään pidempään. Huoneita löytyy kolmessa eri huoneluokassa. Lapsiperheille mm. GLO Kids -palvelut.

Lue lisää

GLO Hotel Sellon buffetaamiainen

Aloita uusi päivä tyytyväisenä! Herää rennosti uuteen aamuun ja nauti maukas buffetaamiainen GLO Hotel Sellossa. Nyt voit tuoda myös asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan GLO aamiaista ja samalla onnistuu myös vapaamuotoinen palaveri. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 0103444200 tai sales@glohotels.fi

Lue lisää

GLO Sello Meets & Events– näköalat kokouksille

GLO Sellon täysin uudistuneen tapahtumakerroksen raikkaat tilat muuntuvat aina kokouskäytöstä cocktailtilaisuuksiin. Sujahda paikalle kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkihalliin! Näissä tiloissa on harvinaisen helppoa olla visionäärinen, sillä kerroksesta aukeavat vaikuttavat näkymät aina koko pääkaupunkiseudun yli. Majoituspalvelumme takaavat viihtymisen myös kauempaa tuleville.

Lue lisää

Sustainable Travel Finland

GLO Hotel Sellolle on myönnetty Sustainable Travel Finland -tunnus.

Sustainable Travel Finland -tunnusta kantavat yritykset ovat kestävän matkailun edelläkävijöitä. Ne pyrkivät jatkuvasti lieventämään toimintansa haitallista vaikutusta planeettaamme, sen ihmisiä ja yhteisöjä kohtaan. Yksi STF-ohjelman vaiheista on sertifiointi: STF-tunnuksen saaneilla yrityksillä on kestävyystodistus, joka on kolmannen osapuolen tarkastama, takaamassa korkealaatuista ja pitkäjänteistä kehitystä kestävien matkailupalvelujen tarjoamiseksi.

Lue lisää STF-tunnuksesta

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt