Lämpimästi tervetuloa GLO Hotel Selloon!

Löydät meidät Espoon Leppävaarasta kauppakeskus Sellon vierestä monipuolisten palveluiden ja ajanviettopaikkojen ympäröimänä. Tule kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkiin.

Nähdään GLO Hotel Sellossa!

- Hotellinjohtaja Marika Arnell & GLO Hotel Sellon tiimi

SEMBALOT 27.3.–2.4.2023

Kierrä Sembalo-tarjouksia Kauppakeskus Sellossa ravitsevan aamiaisen jälkeen tai tule shoppailujen jälkeen nauttimaan herkullista illallista Grill Kitcheniin. Sembaloiden ajan voit varata yön hotellissa etuhintaan alk. 89 € / yö kahdelle, ja varata majoituksen kevään tai kesän lomille jo hyvissä ajoin. Tutustu myös muihin tajouksiimme!

TERVETULOA SEIKKAILULLE – KATSO KAIKKI ELÄMYKSET

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset majoituspaketit ja edut GLO Hotelsin hotelleihin tälle sivustolle!

GLO Grill Kitchenin lounaat

GLO Grill Kitchen tarjoaa lounasta arkisin klo 11.00 - 13.30. Tarjolla on salaattipöytä, kaksi pääruokavaihtoehtoa ja Löfbergin kahvia. Ja meillä on lounaalla pullakahvit joka päivä. Tervetuloa!

PÄÄSIÄISEN RIEMUA GLO HOTEL SELLOSSA

Pääsiäisenä on aikaa nauttia pitkistä aamiaisista, virkistävistä kävelyretkistä ja ennen kaikkea kepeästä yhdessäolosta. Ota koko perhe mukaan ja suuntaa pääkaupunkiseudulle pääsiäiseksi, GLO Hotels tarjoaa -10 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -20 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän!

LASTEN LUSH-KYLPYPAKETTI

Lasten iloinen nauru on se, joka tekee hotellilomasta onnistuneen koko perheelle. Mikä olisikaan parempaa kuin ammeleikit kylpypommin ja kumiankan kanssa. Aikuisetkin nauttivat, kun lapsilla riittää puuhaa kylpyleikkien parissa. Voit nyt ostaa LUSH-kylpypaketin lapselle hotelliloman yhteyteen GLO Hotel Selloon 25 € / lapsi!

GLO SPORT – ERIKOISHINNAT JOUKKUEILLE

Hotellimme Espoon Leppävaarassa sijaitsee lähellä useita urheilukenttiä ja harrastusmahdollisuuksia. GLO Hotel Sello sopii hyvin niin lasten kuin aikuistenkin makuun – lapsille on tarjolla mukavaa tekemistä ja aikuisille hotelli on oiva paikka levähtää keskellä pelipäivää. Haluamme tarjota joukkueille parhaat puitteet harjoittelun ja pelien oheen, ja tarjoammekin yli 20 henkilön joukkueille ja tiimeille majoituksen, ruuat ja kokoustilat erikoishintaan!

YÖVY AINUTLAATUISISSA GLO TEMPUR -HUONEISSA

Lifestylehotelli GLO Hotel Sello uudistuu yhä vihreämmäksi, monipuolisemmaksi ja matkailijoiden tarpeita paremmin palvelevaksi hotelliksi. Ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, valitsimme yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan vuodevalmistajan Tempurin.

GLO Grill Kitchenin illalliset

Ravintola GLO Grill Kitchen palvelee taas illallisvieraitaan! Tutustu herkulliseen menuun ja varaa pöytäsi. Ravintola GLO Grill Kitchen palvelee jatkossakin myös lounasaikaan ja yksityistilaisuuksissa. Lämpimästi tervetuloa!

Etu Sellosalin vieraille

GLO Hotel Sellon naapurissa sijaitsee upea konsertti- ja tapahtumatalo Sellosali, jossa järjestetään vuosittain lähes 300 tapahtumaa pop-konserteista jazz-iltoihin ja stand up -keikoista musikaalivierailuihin. Hyvästä akustiikasta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta tunnettu Sellosali tarjoaa elämyksiä jokaiseen makuun – ehkäpä otat ystävät mukaan, varaat konserttiliput ja yövyt ihanan illan päätteeksi GLO Hotel Sellossa?

OSTA VILLASUKAT TASA-ARVON PUOLESTA

Meille GLO Hotelsilla on tärkeää edistää tasa-arvoa ja haluamme, että kaikki vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja lämmöllä vastaanotetuksi hotellissamme. Yhteistyössä Helsingin Villasukkatehtaan kanssa olemme järjestäneet kaikkien GLO Hotelsin hotelliemme vastaanottoon myyntipisteen, josta voit ostaa ihanat laadukkaat villasukat hintaan 23,90 € ja tukea samalla SETAn toimintaa. Lahjoitamme myydyistä villasukista 5 € / pari Seta ry:lle seksuaalisen tasa-arvoisuuden edistämiseksi.

Lisää GLO Hotel Sellosta

GLO Sello Meets & Events– näköalat kokouksille

GLO Sellon täysin uudistuneen tapahtumakerroksen raikkaat tilat muuntuvat aina kokouskäytöstä cocktailtilaisuuksiin. Sujahda paikalle kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkihalliin! Näissä tiloissa on harvinaisen helppoa olla visionäärinen, sillä kerroksesta aukeavat vaikuttavat näkymät aina koko pääkaupunkiseudun yli. Majoituspalvelumme takaavat viihtymisen myös kauempaa tuleville.

Lue lisää

Uudistuneissa huoneissa viihtyvät kaikki

Täysin uudistuneet hotellihuoneet sopivat liikematkailijoille, lapsiperheille kuin romanttista kaupunkilomaa viettäville. Hotellin 147 tilavaa ja modernia huonetta kutsuvat viihtymään pidempään. Huoneita löytyy kolmessa eri huoneluokassa. Lapsiperheille mm. GLO Kids -palvelut.

Lue lisää

GLO Hotel Sellon buffetaamiainen

Aloita uusi päivä tyytyväisenä! Herää rennosti uuteen aamuun ja nauti maukas buffetaamiainen GLO Hotel Sellossa. Nyt voit tuoda myös asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan GLO aamiaista ja samalla onnistuu myös vapaamuotoinen palaveri. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 0103444200 tai sales@glohotels.fi

Lue lisää

Subscribe to GLO

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt 

... saat 10 % alennuskoodin

Book a room

Special offers Varaa nyt