Joulunaika GLO Hotelsilla

Lämpimästi tervetuloa viettämään joulunaikaa kanssamme GLO Hotelsille. Katso, mitä hotelleissamme tapahtuu jouluna!

Lunasta tarjous

Majoitus & illallinen Sellossa -elämyspaketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Vietä laatuaikaa yhdessä ja varaa Majoitus & illallinen -paketti kahdelle. Paketti sisältää yön GLO Hotel Sellossa valitussa huoneluokassa sekä kolmen ruokalajin keittiömestarimme suositusmenun ravintola GLO Grill Kitchenissä. Espoon Leppävaaran ulkoilu- ja shoppailumahdollisuudet ovat ympärilläsi! Tervetuloa!

Lunasta tarjous

Juhlakauden etu GLO Hotel Artiin

Nauti joulukuussa mukavasta majoituksesta GLO Hotel Artissa -15 % edulla. Varaa huoneesi juhlakaudelle jo tänään. Etu sisältää herkullisen aamiaisen. Etu voimassa majoituksiin 15.–30.12.

Lunasta tarjous

Etu talven lomiin

Tule nauttimaan talvesta pääkaupunkiseudulle! GLO Hotels tarjoaa -10 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -20 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän.

Lunasta tarjous

Elämykselliset pikkujoulut

Oli mielessäsi sitten pikkujoulut tai räätälöity joululounas Helsingissä tai Espoossa, GLO Hotels -hotellit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja makunautintoja sekä iloisen joulun odotuksen.

Lunasta tarjous

GLO Bubble -majoituspaketti

Valitse seikkailusi kohteeksi GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello tai GLO Hotel Airport ja varaa GLO Bubble -majoituspakettimme, johon kuuluu pullo kuohuvaa! Kippis yhteiselle ajalle!

Lunasta tarjous

GLO Lush -hemmottelupaketti

Hyödynnä GLO Hotels LUSH-elämyspaketti ihan vain itseksesi, ystävän tai perheenjäsenen kanssa! Shoppailukierroksen jälkeen kelpaa nauttia kuohuvaa ja hemmotella itseään LUSH:in käsintehtyjen tuorekosmetiikkatuotteiden kera, jotka kuuluvat tähän elämyspakettiin. Taivaallista rentoutumista!

Lunasta tarjous

Love GLO -paketti

Viettäkää unohtumaton hääyö tai vuosipäivä urbaanissa ympäristössä kaupungin sykkeestä nauttien. Tyylikkäät lifestyle hotellimme Helsingin ja Espoon parhailla paikoilla sekä korkealuokkaiset palvelumme tarjoavat täydelliset puitteet unelmien päivääsi.

Lunasta tarjous

Pirskahteleva uusivuosi

Ota uudesta vuodesta ilo irti kuohuviinistä nauttien ja nuku aamulla pitkään uudenvuodenaaton majoituspaketilla GLO Hotel Artissa tai GLO Hotel Sellossa. Tervetuloa vuosi 2024!

Lunasta tarjous

Lazy Sunday

Nauti pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä ja nuku sunnuntaiaamuna pitkään. Valitse Lazy Sunday ja voit herkullisen buffetaamiaisen jälkeen käpertyä takaisin peiton alle ja katsoa yhdessä ystävän kanssa vaikka elokuvan. GLO Hotels -hotelleissa voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta illalla klo 17. Ei kiirettä minnekään!

Lunasta tarjous

GLO Kids

GLO kokemus lapsille – Hotellimme kiinnittävät erityistä huomiota lapsiperheiden viihtymiseen. Saat nyt toisen huoneen -50 % varatessasi koko perheen elämyksen!

Lunasta tarjous

GLO Pride

Yhdessä hotelliperheemme kanssa olemme ylpeinä yksi Priden pääyhteistyökumppaneista vuonna 2023! Tule viettämään kanssamme Pride-kesää: valitse seikkailusi kohteeksi GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello tai GLO Hotel Airport ja varaa GLO Bubble -majoituspakettimme tai GLO Love -pakettimme.

Lunasta tarjous
Jäsenenä saat jopa -15 % alennusta! Liity GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelmaan, niin pääset nauttimaan jäseneduista yli 500 hotellissa eri puolilla maailmaa.

GLO DISCOVERY

Jäsenenä saat jopa -15 % alennusta! Liity GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelmaan, niin pääset nauttimaan jäseneduista yli 500 hotellissa eri puolilla maailmaa. 

Lunasta tarjous

GLO Hotels – Hotellitarjoukset

Helsingin keskustassa sinua palvelevat kaksi laadustaan ja viihtyisyydestään tunnettua GLO-hotellia. Lönnrotinkadulla sijaitseva GLO Hotel Art pitää majaansa upeassa jugend-tyylisessä kivilinnassa, jonka historiallinen ilme tarjoaa ihmeteltävää tuhansine yksityiskohtineen. Toinen GLO-keskustahotelli on nimeltään GLO Hotel Kluuvi, ja se tarjoaa vierailleen mahtavan miljöön sekä laadukkaat vuoteet. Katso myös muut Kämp Collections Hotelsin huoneet.

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt