Hotellitarjoukset

Viivy pidempään – säästä jopa 30 %

Tule nauttimaan kesästä pääkaupunkiseudulle! GLO Hotels tarjoaa jopa -20 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -30 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän.

Lunasta tarjous

Majoitus & illallinen Sellossa -elämyspaketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Vietä laatuaikaa yhdessä ja varaa Majoitus & illallinen -paketti kahdelle. Paketti sisältää yön GLO Hotel Sellossa valitussa huoneluokassa sekä kolmen ruokalajin Season Menun ravintola GLO Grill Kitchenissä. Espoon Leppävaaran ulkoilu- ja shoppailumahdollisuudet ovat ympärilläsi! Tervetuloa!

Lunasta tarjous

Strawberry-jäsenyyden edut

GLO Hotels -hotellit ovat osa Strawberry-hotelliperhettä. Strawberry-jäsenyyden avulla saat palveluistamme entistäkin enemmän iloa ja hyötyä – liity nyt ja nauti kanssamme ikimuistoisista elämyksistä! Strawberry-jäsenet saavat nyt jopa -15 % edun hotellilomista GLO Hotel Artissa ja Sellossa.

Lunasta tarjous

GLO Bubble -majoituspaketti

Valitse seikkailusi kohteeksi GLO Hotel Art tai GLO Hotel Sello ja varaa GLO Bubble -majoituspakettimme, johon kuuluu pullo kuohuvaa! Kippis yhteiselle ajalle!

Lunasta tarjous

GLO Lush -hemmottelupaketti

Hyödynnä GLO Hotels LUSH-elämyspaketti ihan vain itseksesi, ystävän tai perheenjäsenen kanssa! Shoppailukierroksen jälkeen kelpaa nauttia kuohuvaa ja hemmotella itseään LUSH:in käsintehtyjen tuorekosmetiikkatuotteiden kera, jotka kuuluvat tähän elämyspakettiin. Taivaallista rentoutumista!

Lunasta tarjous

Love GLO -paketti

Viettäkää unohtumaton hääyö tai vuosipäivä urbaanissa ympäristössä kaupungin sykkeestä nauttien. Tyylikkäät lifestyle hotellimme Helsingin ja Espoon parhailla paikoilla sekä korkealuokkaiset palvelumme tarjoavat täydelliset puitteet unelmien päivääsi.

Lunasta tarjous

Lazy Sunday

Nauti pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä ja nuku sunnuntaiaamuna pitkään. Valitse Lazy Sunday ja voit herkullisen buffetaamiaisen jälkeen käpertyä takaisin peiton alle ja katsoa yhdessä ystävän kanssa vaikka elokuvan. GLO Hotels -hotelleissa voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta illalla klo 17. Ei kiirettä minnekään!

Lunasta tarjous

GLO Kids

GLO kokemus lapsille – Hotellimme kiinnittävät erityistä huomiota lapsiperheiden viihtymiseen. Saat nyt toisen huoneen -50 % varatessasi koko perheen elämyksen!

Lunasta tarjous

GLO Pride

Yhdessä hotelliperheemme kanssa olemme ylpeinä yksi Priden pääyhteistyökumppaneista vuonna 2024! Tule viettämään kanssamme Pride-kesää: valitse seikkailusi kohteeksi GLO Hotel Art tai GLO Hotel Sello ja varaa GLO Bubble -majoituspakettimme tai GLO Love -pakettimme.

Lunasta tarjous

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt