UNIIKEIMMAT JUHLA- JA KOKOUSTILAT

GLO Meets & Events -tiloissa järjestät vuoden onnistuneimmat kohtaamiset.

GLO-hotellien kokous- ja juhlatilat sopivat kakenlaisille tapahtumille. Oli tilaisuutesi kokous, seminaari, lanseeraustilaisuus, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat tai häät niin monipuoliset tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat vuoden onnistuneimmat kohtaamiset.

GLO Hotels -hotellit tarjoavat erilaisia muokattavia tiloja Helsingin ja Espoon parhailla paikoilla. GLO Hotel Art tarjoaa tapahtumille ikimuistoisen historiallisen ympäristön Helsingin keskustassa ja GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarassa tarjoaa modernit tilat ja upean näköalapaikan kattojen yllä.

Kaikki tilamme on varusteltu nykyaikaisella tekniikalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa apunasi onnistuneet kohtaamiset. Herkullisista tarjoiluista vastaavat ravintoloidemme keittiömestarit tiimeineen.KYSYMYKSIÄ TARJOUSPYYNNÖSTÄ

Varaukset ja tilakyselyt myyntipalvelustamme:

09 5619 2708 | GLO Hotel Art
09 5619 2710 | GLO Hotel Sello

(0,84 €/min + pvm/mpm)

events@glohotels.fi


PIKKUJOULUT

Pikkujoulut ovat yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista. GLO Hotelsin ainutlaatuiset juhlatilat mahdollistavat ikimuistoiset kohtaamiset. Eikä meillä tarvitse taksijonoissa värjötellä, sillä hotellihuoneidemme pehmeät vuoteet kutsuvat niin läheltä kuin kauempaakin tulleita pikkujoulun viettäjiä edukkaaseen hintaan.

KOKOUKSET

Kokous, konferenssi, seminaari, lanseeraustilaisuus tai kick off.
Onnistuineimmat kokoukset ja herkullisimmat kokouspaketit mahdollistaa GLO Meets & Events.

JUHLAT

Häät, hautajaiset, karonka, syntymäpäiväjuhla, pikkujoulut tai kaikkea siltä väliltä.

Parhaat juhlat ja ikimuistoiset kohtaamiset GLO Meets & Events.


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt