Hyvät vieraamme,

Tervetuloa GLO Hotel Airportiin!
GLO Hotel Airportin kulkureitti ja sisäänkäynti ovat uudistuneet. Kulku hotelliin tuloaulasta seuraamalla opasteita. Olemme myös uudistaneet aamiaistarjontaamme vastaamaan paremmin vieraidemme toiveita ja tarpeita. Tarvitsetko rentoutumistilaa muutamaksi tunniksi? Tutustu RestPod-konseptiimme. RestPodit ovat lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja lepoon ja työskentelyyn sopivia yksityisiä tiloja, joita on mahdollista varata neljästä seitsemään tuntiin kerralla. RestPodit ovat tarkoitettu kaikkien lentoasemalla vierailevien käyttöön.

Lämpimästi tervetuloa!

- Hotellinjohtaja Jorma Pekkala & GLO Hotel Airportin tiimi

Löydä meidät

GLO Hotel Airport sijaitsee terminaalissa. Kulku hotelliin tuloaulasta seuraamalla opasteita. Tarkemman suuntaohjeistuksen näet kartasta tai voit soittaa vastaanottoomme.

RestPod lyhytaikaiseen rentoutumiseen ja työskentelyyn

RESTPOD on GLO Hotel Airportin uusi konsepti lyhytaikaiseen oleskeluun. Kymmenen yksityistä, hiljaista tilaa tarjoavat turvallisen ympäristön rentoutumiseen tai työskentelyyn lentoasemaodottelun lomassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Aamiainen lentoasemalla

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatoimijoiden kanssa. Olemme luoneet sinulle kolme erilaista aamiaiskokonaisuutta, joista valita omaan aikatauluusi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

MIELI RY

Meille GLO Hotelsissa on tärkeää edistää yhdenvertaisuutta ja haluamme vaikuttaa osaltamme siihen, että tärkeään mielenterveystyöhön riittää varoja. Siksi keräämme varoja Mieli Ry:lle, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden hyväksi koko Suomessa. Liity mukaan lahjoittamalla Mieli Ry:lle.

Juomia ja pikkusyötävää lobby baarissa

Lentokentällä sijaitsevan GLO Hotel Airportin tilojen yhteydessä palvelee GLO bar. Aulabaari tarjoaa levähdyspaikan lennolle lähteville ja kohtaamispaikan lähellä lähtöportteja.

GLO Bar palvelee joka päivä 9.00 - 01:30.


Katso myös muut Kämp Collection Hotelsin ravintolat

Sujuvasti matkaan – huomioi lentokentän erikoisjärjestelyt!

Helsingin vetovoima kasvaa kasvamistaan. Poimi tästä vinkit sujuvaan matkalle lähtöön!

Lisää GLO Hotel Airportista

GLO Hotel Airport – lentokenttähotelli

Omaa rauhaa ja ansaittua rentoutumista, vain muutama askel lähtöportiltasi

Kukapa ei tuntisi välillä pientä matkaväsymystä? Tai unelmoisi torkuista ja täydellisestä hiljaisuudesta lentojen välissä? GLO Hotel Airport tarjoaa mahdollisuuden virkistyä lentokenttähotellissa ilman erillisiä kuljetuksia. Matkustit sitten aamulennolla tai odottelet jatkolentoa, on tämä lentokenttähotelli paras paikka rentoutua mukavassa ympäristössä lentoa odotellessa.

Maukkaat unet, nyt vain kahden minuutin päässä terminaalista

76 tyylikästä ja uusittua hotellihuonetta palveluineen odottavat matkailijaa kätevillä kulkuyhteyksillä. Turvatarkastukseen kävelet vain muutamassa minuutissa.

Huoneet tarjoavat sinulle kaiken tarpeellisen: kutsuvan sängyn, kylpyhuoneen lämpimän suihkun ja taulutelevision. Sulje silmäsi päiväunille, piipahda aulabaarissa tai maittavalla aamiaisella. Takaamme, että vieraat pääsevät virkistäytymään toivomallaan tavalla tasokkaissa ja rauhallisissa puitteissa.

Käteviä hotellihuoneita lyhytaikaiseen majoittumiseen, ota torkut myös päivähinnalla

GLO Hotel Airportin Smart- ja Comfort-huoneet tarjoavat hengähdystauon perheille, pariskunnille, kavereille ja työmatkaajille. Isompi Comfort-huone tarjoaa työskentelytilaa työn sankareille ja majoittaa parhaimmillaan neljä ihmistä. Kompakti Smart sopii taas saumattomasti yhden tai kahden henkilön tarpeisiin.

Entä sitten lyhyemmät torkkutarpeet? No tottahan toki onnistuvat!

Varaustilanteesta riippuen, huoneita on mahdollisuus saada myös päiväkäyttöön klo 9-17 välillä. Näissä huoneissa lepuutat jalkojasi ja virkistyt varmasti tuntien päässä odottavaa jatkolentoasi varten. Päivähuoneiden varaajilla on mahdollisuus tulostaa ja käyttää hotellin tietokonetta.

Lisäksi GLO Hotel Airportin tiloissa on RestPodeja, jotka ovat tarkoitettu kaikkien lentoasemalla vierailevien käyttöön lyhytaikaiseen rentoutumiseen ja työskentelyyn. RestPodit ovat 1–2 henkilölle suunniteltuja makuupaikan sisältäviä, lukittavia tiloja, joissa älylasi takaa tilaan täyden yksityisyyden ja hiljaisuuden. Lepotiloja, joita voi varata neljäksi tunniksi kerrallaan.


Käteviä ja toimivia hotellihuoneita lyhytaikaiseen majoittumiseen.

GLO Hotel Airportin tyylikkäissä huoneissa voit viettää aikaa ja rentoutua lentojesi välissä. Huoneet tarjoavat oman rauhan ja mahdollisuuden virkistäytyä.

Lue lisää

Virkistäydy hetki päiväunilla lentokentällä ennen lentoasi

Lepää tai ota rentouttavat päiväunet sekä virkistävä suihku ja olet taas valmis jatkamaan matkaasi.

Lue lisää

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt