Lämpimästi tervetuloa GLO Hotel Artiin!

Löydät meidän tunnelmallisen ja uniikin hotellimme Lönnrotinkadulta, Hietalahden kauppahallin läheltä, vain 700 m päästä Stockmannin tavaratalolta. Pääset meille kätevästi julkisilla, esimerkiksi raitiovaunu linja 6 pysähtyy korttelin päässä hotellista. Hotellimme yhteydessä on myös Europarkin pysäköintihalli, josta pääset vaivattomasti hissillä suoraan hotelliin.

Arvomme – aitous, rohkeus ja lämminhenkisyys – ohjaavat toimintaamme ja toivommekin, että nämä välittyvät vieraillemme. Meille on tärkeää, että käynti hotellissamme on elämyksellinen ja monella tapaa iloa tuottava.

Tervetuloa GLO Hotel Artiin!

-Hotellinjohtaja Marika Mäkelä & GLO Hotel Artin tiimi

Tervetuloa seikkailulle – Katso kaikki elämykset

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset majoituspaketit ja edut GLO Hotelsin hotelleihin tälle sivustolle!

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna moderneilla huoneilla

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. Aulamme henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista puolestaan löydät kaiken mukavaan hotellivierailuun.

Uudistettu kuntosali

GLO Hotel Artin kuntosalilla on laadukkaat välineet, joilla saa monipuolisen treenin, sekä erillinen wellness-alue. Kompaktin kokoiselle salille on onnistuttu mahduttamaan kaikki oleellisimmat laitteet ja salilla on mukavasti vapaata tilaa oman näköiseen liikkumiseen. Olemme erityisen hyvin huomioineet myös restoratiivisempia lajeja harjoittavat vieraat. Lisäksi vaikka liikkuminen ei olisi ajankohtaista tällä hetkellä, niin wellness huoneesta löytyy vieraiden käyttöön myös loistava Suomalainen innovaatio, Neurosonic!

GLO KIDS

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti. Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

LAZY SUNDAY

Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia lauantaina pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä täysin rinnoin ja nukkua sunnuntaiaamuna pitkään? Meillä se on mahdollista – voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta kello 17! GLO Hotel Artissa tarjoillaan aamiaista lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 asti, joten voit viettää ihanan aamun ilman herätyskelloa, ja tulla nauttimaan aamiaista kun sinulle parhaiten sopii.

GLO Hotel Artin hävikkiolut

Hävikki Ruis Ale on vaalea ja hedelmäinen pintahiivaolut, jossa on hyödynnettyGLO Hotel Artin hävikkipuuroa ja leipää. Rukiin hentomausteisuus ja sitruksinen aromihumalointi luovat yhdessä mallas- ja viljapohjan kanssa raikkaan sekä täyteläisen makukokemuksen. Tervetuloa nauttimaan Hävikki Ruis Alea GLO Hotel Artiin!

LÄHINNÄ-TAIDENÄYTTELY

Taiteilija Jukka Lappalaisen Lähinnä-taidenäyttely GLO Hotel Artissa 30.9.2024 asti, lämpimästi tervetuloa ihastelemaan!

Huoneet

Modernit huoneet trendikkäässä design -kaupunginosassa. Yli 100-vuotiaan linnapäärakennuksen yhteydestä löytyvät erilliset hotellirakennukset, joissa 171 modernia hotellihuonetta. Viihtyisiä huoneita löytyy neljässä eri huoneluokassa.

Lue lisää

Kokoukset & Juhlat

Tuhansien yksityiskohtien talossa järjestät niin isot kuin pienet kohtaamiset. Keskeinen sijaintimme Lönnrotinkadulla, erinomaiset tarjoilut sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat onnistuneet tapahtumat. Majoituspalvelumme takaavat viihtymisen myös kauempaa tuleville.

Lue lisää

Lounge Bar

GLO Art Lounge Bar – olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä. GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Baari on auki joka päivä ja alkoholia anniskelemme kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

Tervetuloa!

Lönnrotinkatu 29 00180 Helsinki +358 9 5840 9712

Lue lisää

HÄÄT

Järjestä meillä perhejuhla


Meistä kerrottua


3D ESITTELY

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt