Lämpimästi tervetuloa GLO Hotel Artiin!

Löydät meidän tunnelmallisen ja uniikin hotellimme Lönnrotinkadulta, Hietalahden kauppahallin läheltä, vain 700 m päästä Stockmannin tavaratalolta. Pääset meille kätevästi julkisilla, esimerkiksi raitiovaunu linja 6 pysähtyy korttelin päässä hotellista. Hotellimme yhteydessä on myös Europarkin pysäköintihalli, josta pääset vaivattomasti hissillä suoraan hotelliin.

Arvomme – aitous, rohkeus ja lämminhenkisyys – ohjaavat toimintaamme ja toivommekin, että nämä välittyvät vieraillemme. Meille on tärkeää, että käynti hotellissamme on elämyksellinen ja monella tapaa iloa tuottava.

Tervetuloa GLO Hotel Artiin!

-Hotellinjohtaja Marika Mäkelä & GLO Hotel Artin tiimi

Tervetuloa seikkailulle – Katso kaikki elämykset

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset majoituspaketit ja edut GLO Hotelsin hotelleihin tälle sivustolle!

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna moderneilla huoneilla

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. Aulamme henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista puolestaan löydät kaiken mukavaan hotellivierailuun.

GLO KIDS

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti. Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

LAZY SUNDAY

Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia lauantaina pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä täysin rinnoin ja nukkua sunnuntaiaamuna pitkään? Meillä se on mahdollista – voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta kello 17! GLO Hotel Artissa tarjoillaan aamiaista lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 asti, joten voit viettää ihanan aamun ilman herätyskelloa, ja tulla nauttimaan aamiaista kun sinulle parhaiten sopii.

KÄSIN TEHTYÄ -TAIDENÄYTTELY

"Maalausteni punaisena lankana kulkee ajatus siitä, että taidemaalauksessa on luovuuden rinnalla lopulta myös kyse käsityöstä. Maalaaminen on minulle assosiaatioita, oman kehon aistimista ja kiinteää vuorovaikutusta materiaalien kanssa. Missä muualla kuin taiteissa ihminen voi luoda maailmoja?" -Taiteilija Ritva Määttänen-Valkama. Näyttely GLO Hotel Artissa 6.9.–1.12., lämpimästi tervetuloa!

GLO Hotel Art x Kuvataideakatemia

Kuvataideakatemiassa toteutettiin syksyn aikana kurssi julkitilataiteen suunnittelusta, jonka lopputuloksena syntyneet teokset osallistuivat kilpailuumme. Opiskelijat suunnittelivat uudelleen käytävän, joka vie vieraat vanhasta Jugendlinnasta moderniin hotellisiipeen. Kilpailuun osallistui kuusi työryhmää seitsemällä eri teoksella. Hotellin raati valitsi lopullisen voittajateoksen, joka toteutetaan vielä tämän vuoden aikana.

Etu vieraillemme koirahoitolaan

Koirahoitola Paws Up, GLO Hotel Artia vastapäätä Lönnrotinkadulla, tarjoaa hotellivieraillemme -15% edun palveluistaan. Koirahotelli tarjoaa 148m² tiloissaan koirille temmellystilaa esimerkiksi ravintolassakäynnin tai muun päiväretken ajaksi. Koirasi saa seuraa ja huolenpitoa, eikä sen tarvitse jäädä yksin hotellihuoneeseen odottelemaan paluutanne.

Huoneet

Modernit huoneet trendikkäässä design -kaupunginosassa. Yli 100-vuotiaan linnapäärakennuksen yhteydestä löytyvät erilliset hotellirakennukset, joissa 171 modernia hotellihuonetta. Viihtyisiä huoneita löytyy neljässä eri huoneluokassa.

Lue lisää

Kokoukset & Juhlat

Tuhansien yksityiskohtien talossa järjestät niin isot kuin pienet kohtaamiset. Keskeinen sijaintimme Lönnrotinkadulla, erinomaiset tarjoilut sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat onnistuneet tapahtumat. Majoituspalvelumme takaavat viihtymisen myös kauempaa tuleville.

Lue lisää

Lounge Bar

GLO Art Lounge Bar – olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä. GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Baari on auki joka päivä ja alkoholia anniskelemme kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

Tervetuloa!

Lönnrotinkatu 29 00180 Helsinki +358 9 5840 9712

Lue lisää

Tietoa turvallisuudesta hotelleissamme

Lue lisää

HÄÄT

Järjestä meillä perhejuhla


Meistä kerrottua


3D ESITTELY

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt