Meistä

GLO Hotels – maailma kaikissa väreissä

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa tukikohdan urbaaneille nautiskelijoille. Kaikkia GLO-perheen toimijoita yhdistää sama DNA: emme tarjoa ainoastaan majoitusta, vaan kutsumme asiakkaat osaksi tarinaamme, nautimme maailmasta kaikissa väreissä ja olemme siellä missä tapahtuu. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia, uskomme autenttiseen läsnäoloon ja haluamme yllättää vieraamme yhä uudestaan.


YHTEISKUNTAVASTUU


GREEN KEY

GLO -hotelleja yhdistää myös vihreä unelma ekologisemmasta maailmasta. Green Dream -visiomme antaa haaveellemme juuret ja siivet. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisellä kestävän matkailun Green Key -ympäristömerkillä.


KORKEASAARI

GLO Hotels tukee Korkeasaaressa toimivaa Villieläinsairaalaa ohjaamalla sille 10 % hotelleissa myytävien GLO-ilvesten myyntituotoista sekä valikoitujen à la carte -annoksien tuotoista. Pienillä teoilla on suuri merkitys - ja GLO Hotelsit tuntevat luonnon arvon.

Korkeasaaren eläintarhan yhteydessä toimivassa Villieläinsairaalassa hoidetaan vuosittain noin tuhatta luonnonvaraista eläintä. Tyypillisimpiä potilaita ovat oravat, siilit ja vesilinnut, mutta harvinaisempiakin asiakkaita – kuten saimaannorppia ja liito-oravia – tulee hoitoon vuosittain.


KANTA-ASIAKKUUS


STRAWBERRY

GLO Hotels ovat osa Strawberry-hotelliperhettä. Strawberryn kanta-asiakasohjelman etuja voit hyödyntää myös muualla Pohjoismaissa.


MEDIALLE

Haluatko kirjoittaa meistä jotain julkaisuusi?

Jotta osaamme auttaa sinua mahdollisimman hyvin, täytäthän oheisen lomakkeen ja lähetät sen meille. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse:

press@kampcollectionhotels.com

TUTUSTU GLO HOTELS MATERIAALIPANKKIIN


OTA YHTEYTTÄ

Huonevaraukset:
09 5840 9445
sales@glohotels.fi

Kokous- ja ravintolavaraukset:
09 5840 9445
events@glohotels.fi

GLO Hotellit

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on hotelli Espoon parhaalla paikalla, kauppakeskus Sellon vieressä. Modernissa ja valoisassa hotellissa viihdyt erinomaisesti – olit sitten liikematkalla tai viettämässä laadukasta vapaa-aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt