Meistä

GLO Hotels – maailma kaikissa väreissä

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa tukikohdan urbaaneille nautiskelijoille. Kaikkia GLO-perheen toimijoita yhdistää sama DNA: emme tarjoa ainoastaan majoitusta, vaan kutsumme asiakkaat osaksi tarinaamme, nautimme maailmasta kaikissa väreissä ja olemme siellä missä tapahtuu. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia, uskomme autenttiseen läsnäoloon ja haluamme yllättää vieraamme yhä uudestaan.


YHTEISKUNTAVASTUU


GREEN KEY

GLO -hotelleja yhdistää myös vihreä unelma ekologisemmasta maailmasta. Green Dream -visiomme antaa haaveellemme juuret ja siivet. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisellä kestävän matkailun Green Key -ympäristömerkillä.


KORKEASAARI

GLO Hotels tukee Korkeasaaressa toimivaa Villieläinsairaalaa ohjaamalla sille 10 % hotelleissa myytävien GLO-ilvesten myyntituotoista sekä valikoitujen à la carte -annoksien tuotoista. Pienillä teoilla on suuri merkitys - ja GLO Hotelsit tuntevat luonnon arvon.

Korkeasaaren eläintarhan yhteydessä toimivassa Villieläinsairaalassa hoidetaan vuosittain noin tuhatta luonnonvaraista eläintä. Tyypillisimpiä potilaita ovat oravat, siilit ja vesilinnut, mutta harvinaisempiakin asiakkaita – kuten saimaannorppia ja liito-oravia – tulee hoitoon vuosittain.


KANTA-ASIAKKUUS


STRAWBERRY

GLO Hotels ovat osa Strawberry-hotelliperhettä. Strawberryn kanta-asiakasohjelman etuja voit hyödyntää myös muualla Pohjoismaissa.


DISCOVERY

GLO Hotelsit kuuluvat ainoina Suomessa DISCOVERY-perheeseen, johon kuuluu tällä hetkellä yli 570 hotellia 76 maassa ympäri maailmaa. Kanta-asiakasohjelma tarjoaa jäsenilleen korkeatasoista palvelua sekä loistavia etuja ja kokemuksia ympäri maailmaa sijaitsevissa hotelleissa ja lomakohteissa.


MEDIALLE

Haluatko kirjoittaa meistä jotain julkaisuusi?

Jotta osaamme auttaa sinua mahdollisimman hyvin, täytäthän oheisen lomakkeen ja lähetät sen meille. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse:

press@kampcollectionhotels.com

TUTUSTU GLO HOTELS MATERIAALIPANKKIIN


OTA YHTEYTTÄ

Huonevaraukset:
09 5840 9445
sales@glohotels.fi

Kokous- ja ravintolavaraukset:
09 5840 9445
events@glohotels.fi

 • YÖVY SUOMI-DESIGNIN SYLEILYSSÄ  –

  GLO HOTEL KLUUVIN UUSI, YLELLINEN GLO STUDIO – MARIMEKKO THEME -HUONELUOKKA 

  Helsinkiin saapuvilla matkailijoilla on mahdollisuus nukkua yönsä Suomi-designin syleilyssä, kun GLO Hotelsien valikoidut Suite-huoneet verhoutuvat Marimekkoon.

  Lue lisää
 • GLO Hotels tukee villieläinsairaalan toimintaa

  Emostaan eksynyt kuutti. Talviunilta liian aikaisin herännyt rupikonna. Siipensä loukannut varpushaukka. Korkeasaaren Villieläinsairaalan potilaskunta on laaja, ja aivan liian usein vamman aiheuttaja on ihminen.

  GLO Hotels tukee Korkeasaaressa toimivaa Villieläinsairaalaa ohjaamalla sille 10 % hotelleissa myytävien GLO-ilvesten myyntituotoista sekä valikoitujen à la carte -annoksien tuotoista.

  Pienillä teoilla on suuri merkitys - ja GLO Hotelsit tuntevat luonnon arvon.

  Lue lisää
 • YÖVY AINUTLAATUISISSA GLO TEMPUR -HUONEISSA.

  Lue lisää
 • GLO Hotels laajenee Espoon Keilaniemenrantaan

  GLO Hotels laajenee 350 huoneisella hotellilla Espoon Keilaniemenrantaan rakentuvaan torniin vuonna 2023. Alustavien suunnitelmien mukaan 36-kerroksiseen tornitaloon rakennettava hotelli sijaitsee tornin ylimmissä kerroksissa.

  Lue lisää

GLO Hotellit

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja moninaisten palveluiden keskellä sijaitseva GLO Hotel Sello tarjoaa erinomaisen tukikohdan metropolialueen haltuun ottamiseen. Yövy innovaatiokaupungin ytimessä, vain kivenheiton päässä ainutlaatuisista luontoelämyksistä ja Nuuksion erämaista!

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport on ainoa Helsinki-Vantaan terminaalialueella sijaitseva hotelli. Lähde virkeänä uusiin seikkailuihin hyvien unien jälkeen tai nauti piristävistä päiväunista ja suihkusta lentojesi välissä. Tyylikkään hotellin maittavat yöunet odottavat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöporteilta.

GLO Hotel Airport – lähtöporttisi uusiin elämyksiin

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt