Ruoka & Juoma

GLO Grill Kitchen tarjoaa rehellistä, laadukasta ja herkullista grillattua ruokaa. Ruokalistoilta löytyy laaja valikoima ruoka-annoksia, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä. Monipuoliset ravintolat soveltuvat hyvin aamiaisen nauttimisesta aina myöhäisillan viettoon. Tervetuloa herkuttelemaan GLO Grill KitcheniinKauppakeskus Sellon läheisyyteen.

GLO HOTELS RAVINTOLAT

GLO GRILL KITCHEN

GLO Grill Kitchen tarjoaa rehellistä, laadukasta ja herkullista grillattua ruokaa. Lataudu monipuolisella lounaalla tai nauti sesongin parhaista raaka-aineista valmistetusta ateriasta pitkän kaavan mukaan. GLO Grill Kitchenissä järjestät myös Espoon maukkaimmat lounaskokoukset.

GLO Grill Kitchen grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden

Leppävaarankatu 1
02600 Espoo
+358 9 5619 2710
events@glohotels.fi

Varaa pöytä

GLO Art Lounge Bar

GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Baari on auki joka päivä ja alkoholia anniskelemme aina kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

GLO Art Lounge Bar – olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä

Lönnrotinkatu 29
00180 Helsinki
+358 9 5840 9712
events@glohotels.fi

Lue lisää

Hotelliaamiainen

Aamiainen lentokentällä

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatoimijoiden kanssa. 

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 0103444600 tai email sales@glohotels.fi.

Lue lisää

GLO Hotel Sellon buffetaamiainen

Aloita uusi päivä tyytyväisenä! Herää rennosti uuteen aamuun ja nauti maukas buffetaamiainen GLO Hotel Sellossa. Nyt voit tuoda myös asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan GLO aamiaista ja samalla onnistuu myös vapaamuotoinen palaveri. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 0103444200 tai sales@glohotels.fi

Lue lisää

GLO Hotel Artin buffetaamiainen

Nauti aamustasi! Aamiaisen suunnittelussa olemme panostaneet tuoreisiin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieraamme saisi optimaalisen alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 010 344 4100, art@glohotels.fi

VARAA PÖYTÄ

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt