RUOKA & JUOMA


GLO Hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi jännittävälle matkalle maailman eri keittiöihin Helsingin keskustassa ja Espoon Leppävaarassa. Ruokalistoilta löytyy laaja valikoima ruoka-annoksia, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä. Monipuoliset ravintolat soveltuvat hyvin aamiaisen nauttimisesta aina myöhäisillan viettoon: ravintolamiljöissä kohtaavat moderni kansainvälisyys ja historialliset puitteet.

The TRAY tarjoaa rennon kohtaamispaikan keskellä Helsinkiä, paikan johon on helppo tulla vaikka työpäivän päätteeksi nauttimaan hyvästä fiiliksestä yksin tai ystävien kanssa. Espoossa sinut toivottaa tervetulleeksi GLO Grill Kitchen kauppakeskus Sellon läheisyydessä.  

Tervetuloa seikkailuun!

GLO HOTELS RAVINTOLAT

The TRAY

Cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet innovatiivisella tavalla yhdistävä ravintola kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. Kaupungin suosituin lounas ja takuuvarmaa tunnelmaa aamusta iltaan.

The TRAY – Chill and share

Kluuvikatu 4
00100 Helsinki
+358 (0)50 576 5792
thetray@thetray.fi

Varaa pöytä

GLO GRILL KITCHEN

GLO Grill Kitchen tarjoaa rehellistä, laadukasta ja herkullista grillattua ruokaa. Lataudu monipuolisella lounaalla tai nauti sesongin parhaista raaka-aineista valmistetusta ateriasta pitkän kaavan mukaan. GLO Grill Kitchenissä järjestät myös Espoon maukkaimmat lounaskokoukset. 

GLO Grill Kitchen grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden

Leppävaarankatu 1
02600 Espoo
+358 (0)9 5840 9445
grillkitchen@glohotels.fi

Varaa pöytä

GLO Art Lounge Bar

GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Baari on auki joka päivä ja alkoholia anniskelemme aina kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

GLO Art Lounge Bar – olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä

Lönnrotinkatu 29
00180 Helsinki
+358 9 5840 9712
events@glohotels.fi

Lue lisää

Hotelliaamiainen

Aamiainen lentokentällä

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatoimijoiden kanssa. 

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 0103444600 tai email sales@glohotels.fi.

Lue lisää

GLO Hotel Sellon buffetaamiainen

Aloita uusi päivä tyytyväisenä! Herää rennosti uuteen aamuun ja nauti maukas buffetaamiainen GLO Hotel Sellossa. Nyt voit tuoda myös asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan GLO aamiaista ja samalla onnistuu myös vapaamuotoinen palaveri. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 0103444200 tai sales@glohotels.fi

Lue lisää

GLO Hotel Artin buffetaamiainen

Nauti aamustasi! Aamiaisen suunnittelussa olemme panostaneet tuoreisiin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieraamme saisi optimaalisen alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 010 344 4100, art@glohotels.fi

VARAA PÖYTÄ

GLO Hotel Kluuvin buffetaamiainen

GLO Hotel Kluuvin turvallisuusrajoitteiden mukainen uuden ajan aamiainen hotellivieraille tarjoillaan porrastetusti mausta tinkimättä. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 010 34 44 400, kluuvi@glohotels.fi

Lue lisää

GLO-hotellien ravintolapalvelut

Kun suuntana on Helsinki, palveluksessasi ovat kolme tasokasta GLO-hotellia. Kaksi Helsingin GLO-hotelleista sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa ja yksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Keskustahotellit löytyvät kätevien kulkuyhteyksien päästä Kluuvista ja Lönnrotinkadulta, ja niiltä käsin saavuttaa kätevästi niin Helsingin ravintolat, baarit ja kahvilat kuin myös suosituimmat nähtävyydet ja ostospaikat.

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt