Yhteiskuntavastuu
Vaihda sivua

Yhteiskuntavastuu

GREEN KEY

Haemme arvojemme kiteyttämisellä yhteiskuntavastuun tiedostamista ja uusia asiakkuuksia sekä energiakulutuksemme pienentämistä. Ympäristöpolitiikkamme on määritelty seuraavasti:

Kämp Collection Hotelsin ympäristövastuu kiteytyy unelmaan vihreämmästä maailmasta - Green Dream. Green Dream on toimintatapa, jonka tavoitteena on edistää ympäristötietoisuutta ja saavuttaa asetetut ympäristötavoitteet arjen tekemisen kautta. GLO Hotelleissa merkittävimmät ympäristövaikutukset muodostuvat energiankulutuksesta, jätteistä ja vedenkulutuksesta. Näitä osa-alueita seurataan säännöllisesti ja niille asetetaan vuotuiset vähennystavoitteet.

Jokainen GLO Hotellien työntekijä sitoutuu toimimaan Green Dreamin periaatteiden mukaisesti.

Green Dream –toimintatapaa koordinoi ja seuraa hotelli- ja ravintolakohtainen ympäristövastaava.

Kaikille GLO Hotelleille on myönnetty Green Key - sertifikaatti

GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello sekä GLO Hotel Airport saivat kestävän matkailun Green Key -ympäristösertifikaatit.

Green Key on kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma, jossa on mukana jo yli 2 400 matkailuyritystä 46 eri maassa. Kämp Collection Hotelsin ja GLO Hotelsin asiakkaille Green Key -merkki kertoo, että hotellit tekevät päivittäistä ympäristötyötä koko henkilökunnan voimin ja tarkkoihin ympäristökriteereihin perustuen.

Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankäyttöään sekä vähentämällä syntyvää jätettä ja kierrättämällä sen tehokkaasti. Green Key -ohjelmaan kuuluu kiinteästi myös aktiivinen ympäristöviestintä ja sekä henkilökunnan että asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattaminen.

Sertifikaatin myöntämisestä päättää yritysvastuun, kestävän matkailun ja ympäristönsuojelun asiantuntijoista koostuva Green Key -tuomaristo.

Lue lisää GLO Hotellien konkreettisista teoista vihreämmän huomisen puolesta:

GLO HOTELS TUKEE VILLIELÄINSAIRAALAN TOIMINTAA

Ilves-helsinkizoo.jpg#asset:7207

Emostaan eksynyt kuutti. Talviunilta liian aikaisin herännyt rupikonna. Siipensä loukannut varpushaukka. Korkeasaaren Villieläinsairaalan potilaskunta on laaja, ja aivan liian usein vamman aiheuttaja on ihminen.

GLO Hotels tukee Korkeasaaressa toimivaa Villieläinsairaalaa ohjaamalla sille 10 % hotelleissa myytävien GLO-ilvesten myyntituotoista sekä valikoitujen á la carte -annoksien tuotoista.

Pienillä teoilla on suuri merkitys - ja aito GLOtrotter tuntee luonnon arvon.

stampmusta.png#asset:1154

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt