The new Helsinki Airport Visualisation  Plaza
14/12
2018

Sujuvasti matkaan – huomioi lentokentän erikoisjärjestelyt!

14, joulukuuta 2018

Helsingin vetovoima kasvaa kasvamistaan. Helsinki-Vantaan laajennustyöt ovat käynnissä ja vaikuttavat muun muassa lentokentän liikennejärjestelyihin. Poimi tästä vinkit sujuvaan matkalle lähtöön! 

1. VARAA PYSÄKÖINTI ETUKÄTEEN

GLO Hotel Airportin lähin pysäköintihalli P1/P2 on suljettu, autoilijoita palvelevat parkkihallit P3 ja P5 sekä ulkoalue P4. Pysäköintialueiden ja terminaalin välillä pääsee liikkumaan Finavian ilmaisella parkkibussilla. Varaa pysäköinti etukäteen – näin varmistat paikan haluamaltasi alueelta ja saatat säästää myös pysäköinnin hinnasta.

2. TULE JUNALLA TAI BUSSILLA

Lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä liikennöivät paikallisliikenteen junat P ja I. Matka kestää noin 30 minuuttia. Lähijunien aikataulut, reitit ja lippujen hinnat saat HSL:n sivuilta .

Helsingin rautatieaseman ja lentoaseman välillä liikennöi linja 615  ja Finnairin City Bus. Helsingin Hakaniemen torin ja lentoaseman välillä liikennöi ruuhka-aikoina maanantaista perjantaihin linja 617 . Muut pääkaupunkiseudun juna- ja bussireittien aikataulut saat  HSL:n reittioppaasta . Lisätietoa julkisilla liikennevälineillä liikkumisesta lentokentälle Finavian sivuilta.

3.TARKISTA TUOREIMMAT KUULUMISET NETTISIVUILTA

Muutoksia kentän kulku- ja liikennejärjestelyihin on luvassa jopa viikoittain. Tarkista Helsinki-Vantaan ajankohtaiset kuulumiset Finavian verkkosivuilta ennen lentoasemalle tuloa.

4.VARAA AIKAA TERMINAALIIN JA KONEESEEN SIIRTYMISEEN

Tilapäisjärjestelyt saattavat hidastaa kentällä liikkumista, joten varaathan riittävästi aikaa terminaaliin ja koneeseen siirtymiseen. GLO Hotel Airportissa yöpyessäsi ehdit kuitenkin hoitaa kenttämuodollisuudet ajoissa jo edellisenä iltana, mikä lisää matkaanlähdön sujuvuutta.


GLO Hotel Airport tiimi
GLO Hotel Airport – vain muutaman askeleen päässä lähtöporteilta.


Helsinki – Vantaan laajennus pähkinäkuoressa

Helsinki-Vantaalla on käynnissä lentoaseman historian mittavin laajennushanke. Finavian uudistuksen myötä Helsinki-Vantaa on valmis palvelemaan 30 miljoonaa matkustajaa.

Kuva © : Arkkitehtitoimisto ALA Oy ja Arkkitehtitoimisto HKP Oy.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt