20/03
2020

GLO Hotel Kluuvi pysyy auki - Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa koronavirustilanteen johdosta

20, maaliskuuta 2020

Maailmanlaajuisen COVID-19-epidemian johdosta myös hotelliryhmä Kämp Collection Hotels sopeuttaa toimintaansa. Ryhmän kymmenestä hotellista kahdeksan sulkee toistaiseksi ovensa keskiviikkoon 1.4.2020 mennessä. Suomen ikonisin hotelli Hotel Kämp sekä naapurissa toimiva GLO Hotel Kluuvi pysyvät auki.

“Tärkeimpänä tavoitteenamme on luonnollisesti turvata sekä oman henkilökuntamme että asiakkaidemme terveys, mutta mahdollistaa myös toimintamme jatkuminen kriisin jälkeen. Emme anna kaikesta huolimatta periksi, vaan aiomme pitää Hotel Kämpin ja GLO Hotel Kluuvin ovet auki niin pitkään kuin mahdollista. Uskomme, että ala toipuu tästä kriisistä ja kun sen aika on, haluamme olla valmiina ja kykeneviä toimimaan”, kertoo Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka.

Kämp Collection Hotels on pitänyt 20.3.2020 yhteistoimintaneuvottelut, joiden seurauksena ketjun henkilöstö voidaan lomauttaa enintään 90 päivän ajaksi. Neuvottelut koskivat koko noin 600 hengen henkilöstöä. Ryhmän toistaiseksi suljettavat hotellit ovat GLO Hotel Airport, GLO Hotel Sello, GLO Hotel Art, Klaus K Hotel, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Hotel Fabian ja Hotel St. George. Sulku koskee myös näiden hotellien ravintola- ja muita tukitoimintoja.

”Hotel Kämp ei ole koko sen toiminnallisen historiansa aikana sulkenut oviaan vaan se pysyi auki myös sotavuosia toimien sairaalana ja lehdistön ulkomaan kirjeenvaihtajien tukikohtana. Näitä perinteitä kunniottaen pidämme Kämpin ovet avoinna myös tämän kriisin keskellä ja varmistamme, että pystymme tarjoamaan laadukasta majoitusta ja muita palveluita niille, joiden on matkustettava tässäkin tilanteessa. Kämpin sisar-hotelli GLO Hotel Kluuvi sijaitsee vain kivenheiton päässä Kämpistä ja siksi on luonnollista, että valitsimme sen toiseksi hotelliksi, joka jää palvelemaan asiakkaitamme pahimman ajan yli”, jatkaa Laura Tarkka.

Molemmissa aukipysyvissä hotelleissa sekä näiden ravintoloissa tehdään mittavat järjestelyt, jotta henkilökunta tai asiakkaat eivät altistu viruksille.

 

#hotelkämpstays

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Laura Tarkka

laura.tarkka@kampcollection.com

040 505 2193

 

TIEDOTE TURVALLISUUDESTA JA VARAUKSISTA HOTELLEISSAMME COVID-19 VIRUKSEN AIKANA


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt