"Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin Juhlaviikkojen ystäväfestivaali."

OUTSIDER ART FESTIVAALI 17.–27.8.2023.

GLO Hotel Art on mukana tukemassa yhdenvertaisuutta ja Outsider Art Festivaalia! Festivaaleilla nähdään tänä vuonna visuaalista taidetta, virtuaalinen galleria, työpajoja, puheenvuoroja, taidemyyntiä, esittävää taidetta, elokuvia ja kirjallisuutta. Tapahtumapaikkoina mm. Kansallismuseo, HAM, Espan lava, G Livelab ja Kino Regina. Lue lisää festivaaliohjelmasta!

Outsider Art Festivalia tuottava Pertin Valinta on maailman ensimmäinen kehitysvammaisten perustama yhteiskunnallinen yritys, jonka tuotto ohjataan erityisryhmien ja osatyökykyisten työllistämisen kehittämiseen. Samat periaatteet ovat läsnä myös OAF:n toiminnassa: OAF kehittää inklusiivisen festivaalituotannon mallia, ja työllistää vuosittain 100 marginaalissa toimivaa taiteen ja kulttuurin tekijää. Tänä vuonna työllisyys on nostettu festivaalin yhdeksi pääteemoista kansainvälisyyden rinnalla.

Taustalla vaikuttaa Pertin Valinnan sekä Kyrö Distilleryn käynnistämä True Equality -ohjelma, joka yhdistää erityiset työntekijät ja sosiaalisesti vastuulliset yritykset.


MAJOITU GLO HOTEL ARTISSA ETUHINTAAN

Tarjomme festivaaleille osallistuville majoitukset etuhintaan -20 % päivän joustavasta hinnasta GLO Hotel Artiin Helsingin Lönnrotinkadulle!

Liput Outsider Art Festival -tapahtumaan sekä True Equality avajaisjuhliin myy tiketti.fiVaraa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt