GLO Lush – oma hemmotteluhetki

Muistatteko, kun lapsena pääsi vaahtokylpyyn? Voi sitä naurua ja riemua! Tai nyt vanhempana, kun voi laittaa lempimusiikin soimaan, levittää kasvonaamion ja nautiskella kuohuviinilasi kädessä?

GLO Hotelsin elämyspaketti on toteutettu yhteistyössä Lushin kanssa ja se on saatavilla GLO Hotel Sellossa ja GLO Hotel Artissa. Lush valmistaa laatukosmetiikkaa tuoreista luomuhedelmistä, -vihanneksista sekä eettisistä raaka-aineista. Tuotteet ovat 100 % vegetaarisia sekä 80 % vegaanisia.

Kun valitset LUXE-huoneen, huoneeseen kuuluu kylpytakki ja GLO:n kehutut kylpytossut! Nyt siis ystävä tai perheenjäsen mukaan tai ehkä varastat hetken aivan itsellesi ja tulet rentoutumaan rankan alkuvuoden jälkeen?

Poksauta auki pakettiin kuuluva piccolo-pullo ja kurkista Lush-hemmottelupakettiin, jonka sisältö on yllätys! Paljastettakoon, että sieltä voi löytyä esimerkiksi kylpypommi, kylpyvaahtoa, värikäs tuoksusaippua, vartalon- tai jopa huulien kuorintavoide! Hemmottelupaketin arvo on noin 40 €.

GLO Lush -majoituspaketti sisältää:

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa (ammeellisia huoneita rajoitettu määrä, jos toivot ammeellista huonetta, laitathan toiveen ammeesta varauksen yhteydessä)
  • Piccolo-pullot kuohuvaa
  • Lushin ihanan hemmottelupaketin (arvo noin 40 €)
  • Herkullisen aamiaisen


Majoituspaketti on tarjolla kahdessa hotellissamme:


GLO Hotel Sello:

Ihana Comfort huone: Hinta alkaen 124 € yhdelle / 164 € kahdelle
Laadukas Tempur huone: Hinta alkaen 144 € yhdelle / 184 € kahdelle
Tilava Luxe huone: Hinta alkaen 164 € yhdelle / 204 € kahdelle


GLO Hotel Art:

Tunnelmallinen Comfort-huone alkaen 119 € yhdelle / 139 € kahdelle
Upea Suite-sviitti alkaen 290 € yhdelle / 310 € kahdelle


PERUUTUSEHDOT:

Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä per päivä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt