Mieli Ry – Mielenterveyden Puolustaja

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa paikan urbaaneille nautiskelijoille. Kaikki GLO-perheen toimijat jakavat saman sydämen: emme tarjoa pelkästään majoitusta, vaan kutsumme asiakkaat osaksi tarinaamme. Rakastamme maailmaa kaikissa sen väreissä ja olemme aina siellä, missä tapahtuu. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia ja uskomme autenttisen läsnäolon voimaan. Haluamme levittää hyvää mieltä.

Meille GLO Hotelsissa on tärkeää edistää yhdenvertaisuutta ja haluamme vaikuttaa osaltamme siihen, että tärkeään mielenterveystyöhön riittää varoja. Siksi keräämme varoja Mieli Ry:lle, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden hyväksi koko Suomessa.

Mieli Ry – Mielenterveyttä Kaikille

Mieli Ry on valtakunnallinen järjestö, joka tekee merkityksellistä työtä mielenterveyden edistämiseksi, mielenterveystaitojen opettamiseksi ja itsemurhien ehkäisemiseksi. He puolustavat kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen ja työskentelevät sen puolesta varhaiskasvatuksessa, kouluissa, työikäisten ja ikääntyneiden parissa. Tarjoamalla apua vuorokauden ympäri ja auttamalla kriisien keskellä eläviä, Mieli Ry auttaa varmistamaan, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin.

Vaikeuksista voi selvitä ja apua on saatavilla.

Lahjoita nyt Mieli Ry:lle ja auta heitä jatkamaan tärkeää työtään mielenterveyden hyväksi

Ole osa Hyvän Mielen liikettä: GLO Hotels on omistautunut hyvän mielen levittämiselle. Liity mukaan lahjoittamalla Mieli Ry:lle. Jokainen lahjoitus auttaa vähentämään mielenterveysongelmia, tukemaan perheitä ja nuoria sekä lisäämään vertaistukipalveluita. Lahjoita nyt ja auta meitä rakentamaan yhteiskuntaa, jossa jokainen saa tarvitsemansa tuen mielenterveytensä ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi.


Kiitos, että olet osa tätä merkityksellistä matkaa!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt