Hyvät vieraamme,


GLO Hotel Airport on nyt Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal!

Elämme jännittäviä aikoja, sillä lentoasemalla on tullut aika hyvästellä GLO Hotel Airport -brändi ja toivottaa tervetulleeksi rento, energinen ja raikas Comfort Hotel Xpress.

Comfort Hotel Xpress -hotellit ovat tunnettuja niiden keskeisestä sijainnista liikenteen solmukohdissa. Kuten GLO Hotel Airportissa, Comfort Xpressissä lämminhenkinen palvelu, hyvä sänky ja mobiilipalvelut ovat jatkossakin ne asiat, jotka löydät majoittuessa hotellissamme. Comfort Deli ja Barception tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuoretta kahvia, kylmiä juomia ja välipalaa ympäri vuorokauden.

Hotelli pysyy edelleen Strawberry-perheessä, joten Strawberry jäsenet saavat jatkossakin samat edut kuin aina ennenkin. Hotellihuoneet ja RestPodit voi jatkossakin varata näppärästi Strawberry-sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Jatkossa vieraamme saavat kuulla tarjouksistamme ja eduistamme Strawberry-uutiskirjeen kautta.

Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal!Lämpimästi tervetuloa!

- Hotellinjohtaja Jorma Pekkala &
Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminaalin tiimi


Löydä meidät

Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminaali sijaitsee terminaalissa. Kulku hotelliin tuloaulasta seuraamalla opasteita. Tarkemman suuntaohjeistuksen näet kartasta tai voit soittaa vastaanottoomme.

GLO Hotel Airportista Suomen ensimmäinen Comfort Hotel Xpress

GLO Hotel Airportissa koittaa kesäkuussa uusi aika, kun siitä tulee Suomen ensimmäinen Comfort Hotel Xpress -hotelli. Comfort Hotel Xpress -hotellit ovat tunnettuja niiden keskeisestä sijainnista liikenteen solmukohdissa, helppoudesta sekä siitä, että hotelli on "easy on the wallet, easy on the planet". Kuten GLO Hotelleissakin, Comfort Xpressissä lämminhenkinen palvelu, hyvä sänky ja helppo saavutettavuus ovat jatkossakin ne asiat, jotka tarjoamme sinulle. Kerromme lisää muutoksesta kevään aikana, joten pysy kuulolla!

RestPod lyhytaikaiseen rentoutumiseen ja työskentelyyn

RESTPOD on Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminaalin uusi konsepti lyhytaikaiseen oleskeluun. Kymmenen yksityistä, hiljaista tilaa tarjoavat turvallisen ympäristön rentoutumiseen tai työskentelyyn lentoasemaodottelun lomassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt