06/03
2019

GLO Hotels laajenee Espoon Keilaniemenrantaan

06, maaliskuuta 2019

GLO Hotels laajenee 350 huoneisella hotellilla Espoon Keilaniemenrantaan rakentuvaan torniin vuonna 2023. Alustavien suunnitelmien mukaan 36-kerroksiseen tornitaloon rakennettava hotelli sijaitsee tornin ylimmissä kerroksissa.

Vuosi 2018 oli neljäs peräkkäinen kasvun vuosi Kämp Collection Hotelsille. Keväällä avatun Hotel St. Georgen aloitus on ollut vahva. Kokonaisuutena KCH jatkaa missonsa mukaista yhteisöään rikastuttavaa ja vahvaa kasvuaan kymmenellä hotellilla, 17 ravintolalla ja baarilla sekä kahdella Spalla.

”Strategiamme mukaisesti olemme jatkuvasti myös kartoittaneet uusia kasvuhankkeita. Helmikuun lopussa solmimme aiesopimuksen noin 350 huoneisen hotellin rakentamisesta Keilanimenrannan torniin Espooseen. Tämä torni tulee valmistuessaan vuonna 2023 olemaan yksi Suomen korkeimmista rakennuksista (161 m) ja nähtävyys jo itsessään. Hotellin lisäksi torniin tulee toimistoja, ravintoloita sekä konferenssitilat, jotka mahdollistavat yli 1 000 hengen tilaisuudet. Muiden vuokralaisten ja palveluntarjoajien kanssa neuvottelut ovat käynnissä. Olemme todella innoissamme ja ylpeitä tästä uudesta merkittävästä kasvuhankkeestamme ja aluevaltauksesta”, kertoo Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka.

Keilaniemenranta on elävä merellinen kaupunginosa sekä kasvava liiketoiminnan keskus loistavien kulkuyhteyksien varrella vain 10 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta. Suunnitteilla on hotelli, päiväkoti, upea kattoravintola, lounasravintoloita ja kahviloita, liikunta- ja hyvinvointipalveluita, lastenmaailma sekä paljon muuta.

Keilaniemen tornihotellista tehdään korkealuokkainen lifestyle-hotelli, ja siitä tulee osa kehittyvää ja uudistuvaa GLO-perhettä.


Keilaniemenranta_Espoo.jpg#asset:8346


”Alustavien suunnitelmien mukaan hotellimme sijaitsee tornin kerroksissa 18–31. Kaikista huoneista avautuvat näkymät ovat ennen kokemattomat. Tornin kerroksiin 32–33 toteutamme kehittämämme extended stay -konseptin. Tämä segmentti on vahvassa kasvussa Euroopassa ja meillä on johtavana kotimaisena luksus- ja lifestyle toimijana konseptin toteuttamiseen parhaat mahdolliset edellytykset. Hotellin kahteen ylimpään kerrokseen (kerrokset 35–36) rakennamme excutive loungen sekä korkeatasoisen span ja yksityisen kuntosalin uima-altaineen. Kaiken kruunaa hotellin 36. kerroksessa sijaitseva Sky-bar, jonka näkymille ei löydy vertaa muualta Suomesta”, jatkaa Tarkka.

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero on hakenut Espoon kaupungilta suunnitteluvarausta Keilaniemenranta -hankkeelle Espoon Keilaniemestä huhtikuussa 2018. Hakemus koskee Keilaniemen rantaan sijoittuvaa vesialuetta. Regeneron jo omistamalle alueelle sekä suunnitteluvarausalueelle on tavoitteena toteuttaa runsaat 100 000 k-m² toimisto-, hotelli-, liike- ja asuntorakentamista Keilaniemen metroaseman sekä Raide-Jokerin päätepysäkin välittömään läheisyyteen. Lopullisten viranomaislupien odotetaan vahvistuvan tulevana kesänä.

Tavoitteena on, että hotellin rakennustyöt alkavat vuonna 2020 ja uuden hotellin avajaiset olisivat keväällä 2023. 

Lisätiedot:
Laura Tarkka, toimitusjohtaja, Kämp Collection Hotels, laura.tarkka@kampcollection.com, puh. 040 505 2193.

Hankkeesta aiemmin tiedotettua:


GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa tukikohdan urbaaneille nautiskelijoille – tapahtumien keskipisteessä, arjen yläpuolella. GLO Hotels on osa suomalaista Kämp Collection Hotels -konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee n. 600 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 80 miljoonaa euroa. 

GLO Hotels -hotellit kuuluvat ainoana Suomessa Global Hotel Alliance (GHA) -allianssiin. GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelma tarjoaa jäsenille korkeatasoista palvelua sekä loistavia etuja ja kokemuksia ympäri maailmaa sijaitsevissa hotelleissa ja lomakohteissa. GLO DISCOVERY toimii yli 550 hotellissa ja 76 maassa.  

GLO Hotels – Urban Enjoyment Enabled 

Book a room

Special offers Varaa nyt