Tervetuloa uudistuneeseen GLO Hotel Kluuviin

Helsingin maineikkain lifestyle-hotelli GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Helsingin parhaalla paikalla, historiallisen pääkadun Aleksanterinkadun varrella ja vain muutaman askeleen päässä rautatiesemalta sijaitseva hotelli on kutsuva tukikohta urbaaneille nautiskelijoille.

Hiljattain valmistuneen uudistuksen myötä GLO Hotel Kluuvin huoneet ja käytävät ovat saaneet entistäkin avaramman ja raikkaamman ilmeen. Tilat huokuvat hillittyä ylellisyyttä kutsuen kutsuen viihtymään.


Ihana, ainutlaatuinen Helsinki

GLO Hotel Kluuvissa ympäröivä kaupunki tulee hurmaavalla tavalla sisälle asti, sillä uudistuneiden Comfort- ja Luxe-huoneiden seinille ja yleisiin tiloihin on vangittu ikonisia helsinkiläisiä paikkoja ja muistoja. Huoneiden seiniä koristavat kaupunkikuvat ovat valokuvaaja Taru Latva-Pukkilan taitavaa kädenjälkeä – vain paikallinen  kuvaaja voi tavoittaa Helsingin sykkeen ja sielun yhtä autenttisesti.


Vihreät arvot mukana suunnittelussa

GLO Hotel Kluuvi on Green Key -sertifioitu hotelli joten vahvat ympäristöarvot ja ekologisuus näkyvät niin materiaalivalinnoissa, valaistuksessa ja kierrätyksessä kuin vedenkulutuksen, ruokahävikin, jätteiden ja pakkausmateriaalien vähentämisenäkin. Kierrätämme olemassa olevia kalusteitamme verhoilemalla niitä uudelleen, ja niinpä uudistuneissa huoneissa on esimerkiksi uudelleen verhoiltuja sohvia ja divaaneja. Vältämme myös muovituotteita, joten kylpyhuoneiden suihkutuotteet löytyvät uudelleen täytettävistä pumppupulloista.  


AINOANA SUOMESSA:

GLO Studio – Marimekko Theme -huoneluokka

Asennetta, skandinaavisuutta ja tarinallisuutta: GLO Hotel Kluuvin uusi, ylellinen GLO Studio – Marimekko theme -huoneluokka kutsuu yöpymään Suomi-designin syleilyssä. Tilavat ja modernit huoneet ovat kukin saaneet uniikin sisustuksen, inspiraationaan siinä asuva kuvitteellinen kaupunkilainen. Studioiden sisustuksessa on yhdistelty Marimekon kuoseja, tekstiilejä ja pientavaroita sekä Helsingistä otettuja kaupunkivalokuvia modernilla ja kiehtovalla tavalla. Kussakin huoneessa näkyy ”omistajansa” persoona, ja niissä on kutsuvaa kodinomaista kerroksellisuutta.

 

Tervetuloa kokemaan uudistunut GLO Hotel Kluuvi!

GLO Hotels – elämysten ytimessä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt