Uuden ajan GLO Hotel Kluuvi

KLUUVIKATU HERÄÄ KESÄÄN

Nyt meillä on ollut suuri ilo hotellimme lisäksi herättää Kluuvikatu kesäkauteen avaamalla ravintolamme The TRAY:n ja ihanan kesäterassimme. Huolehdimme turvallisuudesta vallitsevan tilanteen mukaisesti ja keittiömme on loihtinut erittäin herkullisen kesämenun, jota tarjotaan annoksina pöytiin.


KESÄN 2020 ELÄMYKSET

Alta löydät kesälle suunnittelemamme majoituspaketit, hotelliaamiaisen sekä kesäkuun loppuun asti voimassa olevan päivähuone-etumme etätyöskentelyyn!

Uuden ajan buffetaamiainen

Uusi aika laittoi meidät kehittämään käytäntöjämme hotelliaamiaisella. Halusimme uusia turvallisuustekijöitä noudattaen säilyttää aamiaisemme maut. Tarjoamme vieraillemme porrastetusti herkullisen buffetaamiaisemme!

Lue lisää

Safe stay GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuviin perustat hyvän tukikohdan tutustuessasi Helsinkiin, sen ravintoloihin ja kulttuuritarjontaan. 

Sinun, hänen ja meidän turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Safe Stay -konseptimme mukaisesti olemme suunnitelleet vierailusi jokaisen hetken helpoksi, iloiseksi, herkulliseksi ja turvalliseksi.

Lue lisää

GLO Lush -hemmottelupaketti

Hyödynnä GLO Hotels LUSH-elämyspaketti ihan vain itseksesi, ystävän tai perheenjäsenen kanssa! Shoppailukierroksen jälkeen kelpaa nauttia kuohuvaa ja hemmotella itseään LUSH:in käsintehtyjen tuorekosmetiikkatuotteiden kera, jotka kuuluvat tähän elämyspakettiin. Taivaallista rentoutumista!

Lunasta tarjous

SYKSYINEN SEIKKAILU KUTSUU - SYYSLOMAETUSI JOPA -30 %

Varaa majoitus nyt ja saat sviitit jopa -30% ja huoneet jopa -25% edullisemmin. Majoittua voit aina 31.10.2021 asti, seikkailu kutsuu!

Lunasta tarjous

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt