Kesän ystäväetu jopa - 30 %

Me pidämme ystävistämme erityisen hyvää huolta ja hemmottelemme heitä ainutlaatuisilla elämyksillä. Ja kun he haluavat tulla nauttimaan hotelleistamme, tarjoamme aina erityisen ystävähinnan.

Odotamme innolla tulevia päiviä ja jälleennäkemistäsi. Nyt sinullakin on mahdollisuus varata majoitus hotelleihimme ystävähintaan ja säästää jopa 30 %!

Ystävähintaisia varauksia voit tehdä 31.7.2021 asti.  Majoitusaika on 31.8.2021 asti.

Varauksia koskevat joustavat peruutusehdot eli tarvittaessa voit peruuttaa varauksen tuloa edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä per päivä. Kampanja koskee vain uusia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen tarjoukseen. Hinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustukseen, ei laskutusta.

Valitse mieluisin GLO Hotelsin hotelli & käytä ystäväetu

Urbaani GLO Hotel Kluuvi Helsingin sydämessä

Yöpymällä GLO Hotel Kluuvissa Helsingin Kluuvikadulla olet lähellä kaikkea. Astu ulos ja sinua ympäröi pääkaupunkimme syke, parhaat ravintolat ja shoppailukadut. Elämys sisältää aamiaisen.


Tunnelmallinen GLO Hotel Art lähellä Helsingin keskustaa

GLO Hotel Art on kaupunkitarinoiden hienoin linnake Helsingin Lönnrotinkadulla. Moderneissa huoneissa nukut suojassa kaupungin ääniltä ja ulos astuessa olet jo valmiiksi Helsingin Design Districtillä,  josta löydät suloiset pienet liikkeet, taidegalleriat ja kahvilat. Elämys sisältää aamiaisen.


Moderni GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarassa

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta koko perheen lomapäivään Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskus Sellosta löytyy aktiviteettia vauvasta vaariin ja auton saat näppärästi ilmaiseen parkkiin. Elämys sisältää aamiaisen.


GLO Hotel Airport matkasi varrella

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. Maittavat yöunet tai levähdyspaikka lentojen välissä hotellilla ovat vain muutaman askeleen päässä lähtöporteilta. Elämys sisältää aamiaisen.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt