Vauhdikas vappu pääkaupunkiseudulla

Vallatonta vappua juhlitaan ympäri pääkaupunkiseutua, ja juhlijat täyttävät keväiset kadut ja puistot. Vappu on parhaimmillaan Helsingin sydämessä tai Leppävaaran vilskeessä, GLO Hotellien tarjoamista majoitus- ja ravintoloiden ruokailumahdollisuuksista nauttien.

Ota ystäväsi mukaan ja tule herkuttelemaan GLO Hotel Artin aamiaiselle tai GLO Hotel Sellon vappubrunssille! Vapun majoituspaketiksi sopii erinomaisesti GLO Bubble -elämys, johon kuuluu kuohuvaa ja myöhäinen huoneenluovutus. Juhlat voivat alkaa!

GLO Hotel Sellon Vappubrunssi

GLO Hotel Sellon valoisassa Grill Kitchen -ravintolassa on tarjolla herkullinen vappubrunssi vappupäivänä sunnuntaina 1.5. klo 12–14. Brunssilla pääsee nauttimaan maukkaista vappuherkuista, muun muassa simasta ja munkeista.

Hinta 39 € per henkilö. Lapset 1–12 v, 1 € x ikävuosi.


GLO Hotel Artin Vappuaamiainen

Nauti vappupäivän aamusta! GLO Hotel Artin aamiaisessa on panostettu tuoreisiin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieras saisi parhaan alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Tervetuloa vappuaamiaiselle 1.5. klo 8–11! Aamiaisbuffet sisältää lasillisen alkoholitonta kuohuvaa.

Hinta 23 € per henkilö hotellin ulkopuolelta tuleville vieraille. Pöytävaraus tehtävä etukäteen.


GLO Bubble -majoituspaketti

Kippis! Tervetuloa viettämään vappua tärkeimpäsi kanssa GLO Hotelsiin! Varaa GLO Bubble -paketti ja nauti pullo kuohuvaa sekä myöhäisestä huoneenluovutuksesta. GLO Hotel Artin ja GLO Hotel Sellon paketit sisältävät myös herkullisen buffetaamiaisen.

Yövy vappuna kaupungissa

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on hotelli Espoon parhaalla paikalla, kauppakeskus Sellon vieressä. Modernissa ja valoisassa hotellissa viihdyt erinomaisesti – olit sitten liikematkalla tai viettämässä laadukasta vapaa-aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt