GLO Hotelsin vappu 2022

Koko kaupunki on kevään juhlan näyttämönä. Vallatonta vappua juhlitaan ympäri Helsinkiä, ja kaupunki todellakin herää eloon ja ilonpitoon. Vappu on parhaimmillaan Helsingin sydämessä tai Leppävaaran vilskeessä, GLO Hotellien tarjoamista majoitus- ja ravintoloiden ruokailumahdollisuuksista nauttien. 

GLO Hotel Kluuvin vappulounas

GLO Hotel Kluuvin suosittu vappulounas tarjoillaan vappupäivänä sunnuntaina 1.5. kello 11.30–18.00. Tarjolla on ihania keväisiä herkkuja, alku- ja jälkiruoka haetaan buffetista ja pääruoka tarjoillaan lämpimänä pöytiin. Tervetuloa juhlistamaan vappua kanssamme!


GLO Hotel Sellon Lazy 1st of May -vappubrunssi

GLO Hotel Sellon valoisassa Grill Kitchen -ravintolassa on tarjolla herkullinen vappubrunssi vappupäivänä sunnuntaina 1.5. klo 11.00–15.00. Brunssilla pääsee nauttimaan perinteisistä vappuherkuista, muun muassa simasta ja munkeista.


GLO Bubble -majoituspaketti

Kippis! Tervetuloa viettämään laatuaikaa tärkeimpäsi kanssa GLO Hotelsiin! Varaa GLO Bubble -paketti ja nauti pullo kuohuvaa sekä myöhäisestä huoneenluovutuksesta. GLO Hotel Artin, GLO Hotel Sellon ja GLO Hotel Kluuvin paketit sisältävät myös herkullisen buffetaamiaisen.

Yövy vappuna kaupungissa

GLO Hotel Kluuvi exterior

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Astu ovesta ulos ja inspiroidu tapahtumista, trendeistä ja ilmiöistä! 

GLO Hotel Kluuvi – elämyksien ytimessä

Lue lisää

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja moninaisten palveluiden keskellä sijaitseva GLO Hotel Sello tarjoaa erinomaisen tukikohdan metropolialueen haltuun ottamiseen. Yövy innovaatiokaupungin ytimessä, vain kivenheiton päässä ainutlaatuisista luontoelämyksistä ja Nuuksion erämaista!

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi 

Lue lisää

Subscribe to GLO

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt 

... saat 10 % alennuskoodin

Book a room

Special offers Varaa nyt