GLO Hotel Airport - Tervetuloa

Helsinki-Vantaan lentokentällä alkaa näkyä liikehdintää. Kahvilassa ystävykset kippistävät kuohuvalla loman alkamiselle. Ohi kulkeva perheenisä vetää perässään matkalaukkua, jonka päällä istuu pieni poika nauraen. Vain yksi asia erottaa näyn tavanomaisesta: monilla on ohjeistuksen mukaisesti suojamaskit kasvoillaan turvallisemman matkustamisen varmistamiseksi. 

GLO Hotel Airport tarjoaa taas hengähdyspaikan pitkän matkan kulkijoille. Olemme huolehtineet turvallisuudestanne lentokenttäolosuhteet huomioiden. Päivähuoneissamme on hyvä ottaa nokoset ja rauhoittua ennen lennolle lähtöä. Yölennolta palatessa on ihana rojahtaa pehmeään hotellin sänkyyn ennen matkan jatkamista seuraavana aamuna.

Tervetuloa GLO Hotel Airportiin - hengähdyspaikka matkalla kohteeseen!


Varaa nyt majoitus GLO Hotel Airportissa jopa -20 % edullisemmin!

Hengähdyspaikkasi matkalla maailmalle tai takaisin kotiin. Olemme ainoa hotelli lentokentän sisällä. Rullaa matkalaukun kera huomaamme. Huoneessasi, jonka saa täysin pimeäksi, on helppo nukkua univelat kiinni. Lentokentältä viiletät junalla hetkessä Pasilan upouuteen ostoskeskukseen Triplaan tai Helsingin keskustaan.

Varaa nyt yhden yön GLO Hotel Airportista ja saat -20% edun. Kesäkampanjamme on voimassa 31.8.2020 saakka. 

Lue lisää ja varaa

Safe Travel Set heinäkuun majoittujille vain 5 €

Avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikille heinäkuussa GLO Hotel Airportissa majoittuville Safe Travel Setin 5 € (norm. 10 €). Setti sisältää kertakäyttöisen kasvosuojaimen, pienen käsidesin matkustamoon sallitussa koossa (100 ml), unimaskin, korvatulpat, Jenkki purukumia ja rentouttavan kangasnaamion lennollesi.

Avajaisetuna Holiday on My Mind -drinkki aulabaaristamme vain 8 €

Istahtaapa pitkän lennon jälkeen tai seuraavaa odotellessa viihtyisään GLO Hotel Airportin aulabaariin ja nautiskella herkullinen Holiday on My Mind -drinkki. Juoma sisältää mustikkalikööriä ja kuohuvaa sopivassa suhteessa! Nyt avajaisetuhintaan heinäkuun ajan 8,00 € (norm. 13,50€)

Safe Stay - turvallisesti lentokentällä

Sinun, hänen ja meidän turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Safe Stay -konseptimme mukaisesti olemme suunnitelleet vierailusi jokaisen hetken helpoksi, rentouttavaksi ja turvalliseksi. Koko henkilökuntamme on koulutettu Safe Stay -osaajiksi, meillä on nimetyt Safe Stay -ambassadöörit ja kerromme sinulle vierailusi aikana tärkeistä ohjeistamme.

Olemme keränneet sivuillemme tietopaketin turvallisuustoimista hotellissamme ja lentokentällä.

Lue lisää

Aamiainen lentokentällä

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatoimijoiden kanssa. 

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 0103444600 tai email sales@glohotels.fi.

Lue lisää
GLO Hotel Airport – matkalla syyslomalle

GLO Kids – etu perheille

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti.

Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % edun toisen huoneen hinnasta. Lapsille on hotellilla tarjolla myös puuhatehtäviä ja omat kylpytossut.

Varaa nyt

Nordic Hotels & Resorts kampanjat

GLO Hotels on osana pohjoismaista Nordic Choicen itsenäisten hotellien perhettä, jonka nimi on Nordic Hotels & Resorts. Nordic Hotels & Resorts tarjoaa lähes 40 ainutlaatuista hotellia Pohjoismaissa.

Kick Back Deal: Saat 25 % huoneyösi hinnasta käytettäväksesi valitsemasi hotellin ravintolassa. Eli jos huoneyösi maksaa 200 euroa, saat 50 euroa käytettäväksesi ravintolassa. Helppoa!

Lue lisää ja Varaa

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt