Treenaa reissussa elämyksellisesti


Reissun päällä treenaamisen ei tarvitse olla tylsää. Poimi vinkit elämykselliseen reippailuun kohteissamme!

Miksi sulkeutua treenaamaan sisälle, kun ulkona liikkuessa voi paitsi nauttia maailman puhtaimmasta ilmasta, myös tutustua paikalliseen elämänmenoon?
Treenaa reissussa elämyksellisesti
Voit lainata käyttöösi myös omia hotellipyöriämme ”nopeat syövät hitaat”-periaatteella.

Niin Helsingin kuin Espoonkin merenrantareitit tarjoavat huikeat mahdollisuudet reippailuun. Lenkkejä voit suunnitella vaikkapa kävelyn ja pyöräilyn reittioppaan avulla. My Helsinki on puolestaan listannut Helsingin parhaita polkujuoksureittejä.Syttyisitkö sittenkin enemmän ulkokuntosalilla huhkimisesta?

Helsingin Hernesaarenrannan ilmaisella Street workout -pisteellä (Hernesaarenranta 4) treenaat monipuolisesti oman kehon painolla. Lähituntumasta löytyvässä Eira Open Air -kuntokontissa harjoittelet kymmenen euron kertamaksulla merimaisemissa. Helsingin keskuspuiston ulkoilureittien varrelta löytyvä Pirkkolan urheilupuisto on himoliikkujan keidas ulkokuntosaleineen ja monipuolisine kuntoliikuntamahdollisuuksineen. Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa puolestaan valtavan monipuoliset liikuntamahdollisuudet Espoossa yöpyville.Suosittelemme myös hyppäämistä suosittujen keltaisten kaupunkipyörien, ”alepafillareiden”, selkään!

Rekisteröityessäsi palveluun saat henkilökohtaisen pyöräilijätunnuksen ja pin-koodin pyörän noutoa varten. Pyörät saa päiväksi käyttöön viidellä eurolla, ja viikon käyttöoikeus maksaa kymmenen euroa. Maksimissaan puoli tuntia kestäviä yksittäisiä matkoja saa kertyä rajaton määrä, ja pyörien käyttösäde on melkoinen – Helsingin ja Espoon alueelta löytyy yhteensä noin 250 kaupunkipyöräasemaa sekä kymmenkertainen määrä kaupunkipyöriä. Voit lainata käyttöösi myös omia hotellipyöriämme ”nopeat syövät hitaat”-periaatteella.

HAASTE SINULLE: LEIKKIMIELINEN MINITRIATHLON

REITTI 1: ACTIVE TOURISTAloita urakkasi Allas Sea Pool -merikylpylästä, jossa voit uida sopivaksi katsomasi matkan joko 27-asteisessa makean veden altaassa tai virkistävässä merivesialtaassa. Tässä suorituksessa ei nipoteta, joten viipyile rauhassa myös löylyissä ja ihastele sataman järkälemäisiä risteilyaluksia, Kauppatorin vilinää sekä vieressä seisovaa presidentinlinnaa.

Seuraavaksi on aika napata alle valtavan suosion helsinkiläisten keskuudessa saavuttanut kulkuväline, kaupunkipyörä. Ajele merenrantaa pitkin nelisen kilometriä, kunnes saavut Hernesaareen. Tämänkin legin voi suorittaa nautiskellen ja rannan moninaiseen kahvilatarjontaan tutustuen. Reitin varrelta löytyvät muun muassa tunnelmallinen kahvila-ravintola Birgitta Hernesaari sekä uniikki kaupunkikeidas Löyly. Merivesikylpylä Löyly tarjoaa jälleen mahdollisuuden saunomiseen, ja vilvoitella voi raikkaaseen meriveteen pulahtamalla.

Viimeinen etappi sujuu hölkötellen. Hernesaaresta ”kotiin” on noin kahden kilometrin matka, mikäli yövyt GLO Hotel Artissa, tai kolmisen kilometriä, mikäli majapaikkasi on Helsingin ydinkeskustan GLO Hotel Kluuvi.


REITTI 2: IRON TOURISTHieman rankempi kierros starttaa Allas Sea Poolilta kuten nautiskelijoiden sprinttiversiokin. Juoksuhaaste on kuitenkin astetta kovempi: KauppatoriEteläsatamaTähtitorninmäkiKaivopuistoHernesaaren ranta (Löyly)Hietalahden kauppahalli, toisin sanoen noin 6–8 kilometriä vauhdikasta menoa reittivalinnasta riippuen. Lopuksi nappaa allesi vielä kaupunkipyörä ja sotke noin kymmenen kilometrin ”täysmatka” Helsingistä Leppävaaraan. Suurin osa tästäkin reitistä on mahdollista taittaa upeissa merimaisemissa. Mikäli asut GLO Hotel Sellossa, olet jo perillä! Jos taas yövyt Helsingin keskustan hotelleissa, hurauta takaisin Helsingin rautatieasemalle junan kyydissä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt