Talven riemua GLO Hotelsilla

Ote perhe tai ystävät mukaan ja tule nauttimaan talvilomasta pääkaupunkiseudulle! GLO Hotel Art Helsingin keskustassa ja GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarassa tarjoavat täydellisen tukikohdan talven seikkailuille.

Katso alta juuri sinun tarpeisiisi sopiva etuhintainen majoitus.


Talviloma Helsingissä

Vietä talviloma Helsingissä ja yövy GLO Hotel Artissa Lönnrotinkadulla. Hotellin sijainti mahdollistaa ihanat kävelyretket meren äärellä, kiertelyt Design Districtin kauniissa liikkeissä, laajan ravintolatarjonnan ja lyhyen kävelymatkan moniin kulttuurielämyksiin. Päivän seikkailujen jälkeen on ihana palata hotellille nauttimaan kuppi kuumaa ja käpertyä pehmeisiin lakanoihin.

Tutustu MyHelsingin vinkkeihin viettää talvilomaa Helsingissä täällä.


Talviloma Espoossa

GLO Hotel Sello kutsuu perheet viettämään aktiivilomaa Leppävaaraan! GLO Hotel Sello on yhteydessä Kauppakeskus Selloon, joka tarjoaa monia erilaisia palveluja. Kauppakeskus Sellosta löytyy hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi esimerkiksi elokuvateatteri, keilahalli, Sellosali, kuntosali ja kirjasto. GLO Hotel Sellosta pääset myös kätevästi Helsingin keskustaan junalla 12 minuutissa.

Visit Espoo tarjoaa paljon tietoa elämyksistä GLO Hotel Sellon lähettyvillä, tutustu talviaktiviteetteihin täällä.

Varaa talven loma nyt etuhintaan

GLO Hotel Airport – matkalla syyslomalle

GLO Kids – etu perheille

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti.

Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % edun toisen huoneen hinnasta. Lapsille on hotellilla tarjolla myös puuhatehtäviä ja omat kylpytossut.

Varaa nyt

Strawberry-etu jopa -15 % GLO Hotel Artiin ja Selloon

GLO Hotels -hotellit ovat osa Strawberry-hotelliperhettä ja Strawberry-jäsenet saavat nyt jopa -15 % edun hotellilomista GLO Hotel Artissa & GLO Hotel Sellossa.

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt