Etu perheille GLO Hotel Selloon

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotel Sellossa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti.

GLO Hotel Sellon perhe-etuna saat -50 % edun lapsille varatusta toisesta huoneesta

Varaa kaksi huonetta varaussivultamme päivän joustavalla hinnalla ja hyvitämme toisen huoneen hinnasta 50 % hotellilla, kun mukana olevat lapset ovat alle 18-vuotiaita. Huoneet tulee olla varattu samalla nimellä ja edun saa samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Etu sisältää herkullisen buffetaamiaisen koko perheelle.


Varasuehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää (klo 23:59 mennessä). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön hinnan. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.


Lasten GLO Hotel Sello:

  • Perheille suunnatut erikoishuonejärjestelyt, esimerkiksi väliovella jaettavat huoneet
  • Saapuessa lapsille tarroja, puuhatehtävä ja lasten kylpytossut
  • Lapsille saatavilla oma GLO Kids -tuunattu hotellihuone, jossa muun muassa leluja, pelejä ja piirustusvälineitä, vain 20 € lisämaksusta (ennakkotilauksesta)
  • Lasten Lush-kylpypaketti, joka sisältää lasten kylpytakin, tossut, kumiankan leikkeihin sekä Lush-kyplypaketin, johon kuuluu kylpypommi, kylpyvaahto ja suihkujelly. Kylpypaketin hinta on 25 € ja voit valita sen varauksen yhteydessä lisäpalveluista.

Tiedustelut ja varaukset: GLO Hotel Sello, puh. 010 3444200, sello@glohotels.fi


Vinkkimme hauskaan perhelomaan

Pääkaupunki on pullollaan toinen toistaan ihanampia koko perheen retkikohteita. Omat neljä suosikkiamme ovat tässä:

Korkeasaari on yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä, eikä ihme. Eläintarhan kolmelta alueelta – Amazonia, Africasia ja Borealia – löytyy yhteensä noin 150 eläinlajia ja tuhat kasvilajia. Varmimmin eläimiä näkee niiden ruokinta-aikaan. Monet lajeista ruokitaan varhain aamusta, joten aikainen startti tuottaa usein tulosta. Myös kissaeläimet ovat kesäaikaan paremmin liikkeellä aamun ja illan viileämpinä tunteina.

Seikkailupuisto Huipussa, Espoossa, seikkaillaan puusta puuhun 4–18 metriä metsänpohjan yläpuolella. Eritasoisilla radoilla jokainen pääsee kohtaamaan haasteita ja kokemaan onnistumisen elämyksiä oman uskalluksensa ja taitotasonsa mukaan. Vauhdin hurma on taattu, sillä pisimmät huimista vaijeriliu’uista ovat yli satametrisiä. GLO Hotel Sellon vieraat saavat -15 % edun Seikkailupuisto Huipun lipusta!

Seikkailupuisto KORKEE Mustikkamaalla kutsuu testaamaan taitoja ja rohkeutta yli sadassa eri tehtävässä. Köysiseikkailupuiston tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien, ikään ja kuntoon katsomatta. Pienimpien seikkailijoiden omilla radoilla aikuinen voi tarvittaessa kulkea ohjaamassa ja auttamassa.

Linnanmäki on klassikko ja monen pienen sekä isommankin seikkailijan suosikki! Linnanmäki tarjoaa hauskuutta koko päiväksi. Tiesithän, että voit ostaa Linnamäen rannekkeita hotellin vastaanotoista?

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt