Hotelliloma & saaristoristeily

Upea aurinkoinen kesäpäivä - mikä parempaa kuin viettää se veden äärellä! Vielä mieluummin laivan aurinkokannella kylmää juomaa siemaillen ja Helsingin upeaa saaristoa ihaillen.

Tänä kesänä GLO Hotelsin kolmeen hotelliin on tarjolla saaristoristeilymajoituspaketti. Valitse urbaani GLO Hotel Kluuvi Helsingin ytimestä, moderni GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarasta tai jugend-linna GLO Hotel Art moderneilla huoneilla Helsingin Design Districtiltä. 

Vietä päivä Helsingin saaristossa seikkaillen ja näe mereltä käsin mm. Suomenlinnan merilinnoitus ja Kuninkaanportti, Korkeasaaren eläintarha, Eiran kauniit jugend-rakennuksia eri värisävyissään, Suomen jäänmurtajalaivaston kotisatama ja suosittu kesähuvilasaari Vasikkasaari. Seikkailupäivän jälkeen nukut yösi hyvin ja aamulla nautit herkullisen buffetaamiaisen!

Valitse mieluisin risteily

Saat sisäänkirjautuessasi väliaikaisen risteilylipun, joka tulee vaihtaa oikeaan lippuun Royal Linen myyntipisteellä ennen laivaan nousua Helsingin Kauppatorilla. Voit valita 1h, 1,5h tai 2h risteilyn. Huom! Paketti ei sisällä risteilyä Porvooseen tai Espooseen. Katso risteilyaikataulu täältä.

Royal Line on helsinkiläinen perheyritys jo yli 75 vuoden risteilykokemuksella.

Historiallisia tarinoita Helsingistä 

Ensimmäisen maailmansodan aikana Britannian laivaston sukellusveneet operoivat Suomenlahdella keisarillisen Venäjän apuna. Vuonna 1918 kolme brittiläistä laivaa ja seitsemän sukellusvenettä, mukaanlukien E19, upotettiin Helsingin edustalla saksalaisten lähestyessä Helsinkiä. Kuule lisää mukaansatempaavia historiallisia tarinoita risteilyllä.


GLO & Royal Line saaristoristeily -elämys sisältää:

  • yöpyminen kahdelle
  • risteilyliput Royal Linelle (väliaikaiset liput vaihdetaan ennen laivaan nousua)
  • buffet-aamiainen kahdelle
  • ilmainen Wi-Fi

Voit varata ja majoittua tällä paketilla 5.7.-30.9.2021. Paketti ei ole saatavilla GLO Hotel Airportiin.


** MAJOITUSPAKETIN MYYNTI ON PÄÄTTYNYT **


Etu on voimassa 30.9.2021 asti saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Peruutus kuluitta päivää ennen tulopäivää kello 18.00 mennessä.Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt