Pirskahteleva uusivuosi 2024

Uudenvuodenaatto kutsuu juhlimaan GLO Hotelsille: GLO Hotel Artissa olet vain muutaman askeleen päässä Helsingin ydinkeskustan uudenvuoden juhlinnasta kun taas GLO Hotel Sello tarjoaa erinomaisen sijainnin Espoon Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon yhteydessä.

Hyvästele vuosi 2023 isosti, nuku aamulla pitkään ihanan pehmeissä sängyissämme ja aloita päiväsi runsaalla buffetaamiaisella!

Uudenvuodenaaton Kuohuva elämys -majoituspaketti sisältää:

  • Yön valitussa huoneluokassa kahdelle
  • Pullon kuohuviiniä huoneessa
  • Myöhäisen uloskirjautumisen klo 13
  • Buffetaamiaisen (GLO Hotel Artissa aamiainen tarjolla klo 12 asti)


GLO Hotel Art
alk. 205 € kahdelle Comfort-huoneessa

GLO Hotel Sello alk. 170 € kahdelle Comfort-huoneessa

Turvallinen uudenvuodenaatto lemmikki-ystävillemme!

​GLO Hotel Airport – lemmikkien turvasatama


GLO Hotel Airport on suosittu eläinystäviemme keskuudessa uudenvuodenaattona, sillä lentokentän läheisyydessä ei saa ampua ilotulitteita. GLO Hotel Airportin uusivuosi on siis paukkuvapaa ja siten takaa lemmikille sekä omistajalleen rauhallisen ja miellyttävän uudenvuoden vieton.

Tutustu lisää GLO Hotel Airportiin Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa ja varaa turvallinen uusivuosi sinulle ja lemmikillesi.

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt