Yksityiset pikkujoulut GLOssa

Kerää ystävät, kollegat tai sukulaiset kasaan juhlimaan! GLO Hotels -hotellit tarjoavat juhlan juuri sinulle sopivasti. Tule juhlimaan GLO Hotel Selloon tai Artiin ja yksityisessä tilassanne tarjoilija huolehtii iltanne onnistumisesta. Voitte valita herkut hotellin ravintolan ryhmämenuilta ennakkoon ja tuoda vaikka omat musiikit viihdyttämään!

Tutustu hotellien juhlatiloihin:Tai tiedustele lisää ja varaa juhlatila myyntipalvelustamme:

events@glohotels.fi

09 5619 2710 | GLO Hotel Sello
09 5619 2708 | GLO Hotel Art

Lahjakortit

Meiltä löydät myös lahjakortteja henkilökunnan, jäsenten ja ystävien ilahduttamiseen juhlakautena. Anna lahjakortit joululahjaksi tai valitse lahjakorteista parhaimmat arvontavoitoiksi pikkujouluihin.

Pikkujoulut Helsingissä

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna moderneilla huoneilla

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

Upeissa historiaa huokuvissa juhlatiloissamme järjestät niin pienet kuin suuret kohtaamiset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavan tilan, tarjoilun sekä tarvittaessa tapahtumallisuuden.

Pikkujoulut Espoossa

GLO Hotel Sello – modernia kaupunkielämää Leppävaarassa

Täysin uudistunut GLO Hotel Sello on moderni hotelli vaativaankin makuun. Uudenlainen tila-ajattelu näkyy niin tilavissa huoneissa, monenlaiseen käyttöön taipuvissa yleisissä tiloissa kuin huippunykyaikaisessa tapahtumakerroksessakin. Ainutlaatuinen sijainti metropolialueen keskellä mahdollistaa vaivattoman pääsyn perille junalla ja bussilla. GLO Sello Meets & Events pikkujouluvieraamme pysäköivät ilmaiseksi Kauppakeskus Sellon parkkihallissa.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt