Yksityiset pikkujoulut GLOssa

Kerää ystävät, kollegat tai sukulaiset kasaan juhlimaan! GLO Hotels -hotellit tarjoavat juhlan juuri sinulle sopivasti. Tule juhlimaan GLO Hotel Selloon tai Artiin ja yksityisessä tilassanne tarjoilija huolehtii iltanne onnistumisesta. Voitte valita herkut hotellin ravintolan ryhmämenuilta ennakkoon ja tuoda vaikka omat musiikit viihdyttämään!

Tutustu hotellien juhlatiloihin:Tai tiedustele lisää ja varaa juhlatila myyntipalvelustamme:

events@glohotels.fi

09 5619 2710 | GLO Hotel Sello
09 5619 2708 | GLO Hotel Art

Suosittelemme

GLO HOTEL SELLON 9. KERROKSEN JUHLATILAT


GLO Hotel Sello sijaitsee aivan Kauppakeskus Sellon kyljessä ja sinne on helppo saapua niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Modernin hotellin tapahtumatiloista 9. kerroksesta avautuu maisemat Leppävaaran ylle.

Yhdistämällä kaikki 9. kerroksen tilat yhdeksi isoksi juhlakerrokseksi voit nauttia 100 vieraan tilaisuudesta.

Kerromme mielellämme lisää miten tiloja muokkaamalla saamme juuri sinun toiveitasi vastaavan juhlatilan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että valittu tila on puitteiltaan ja tarjoiluiltaan tasokas.

Pikkujoulujen jälkeiset maittavat unet nautit tietysti alemmissa hotellin kerroksissa varaamalla huoneen yöksi!

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:

09 5619 2710 | events@glohotels.fi

GLO HOTEL ARTIN JUGEND-SALISSA RIITTÄÄ TILAA


GLO Hotel Artin juhlatila Jugendissa järjestät erilaiset korkeatasoiset tilaisuudet oheispalveluineen vaivattomasti. Tila sopii erinomaisesti pikkujouluihin – välimatkat on helppo pitää ja taata turvallisuus tilalla. Osaava henkilökuntamme huolehtii, että tilaisuutenne sujuu yli odotusten ja voitte itse keskittyä ottamaan kaiken irti tapahtumasta. GLO Hotel Art tekee yhteistyötä tapahtumajärjestäjä Experiencing Oy:n kanssa, jolta saa tilattua juhliin juuri teille sopivaa ohjelmaa.

Menu tulossa pian!

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:

09 5619 2708 | events@glohotels.fi

GLO Grill Kitchenin Christmas Late Lunch


Tervetuloa juhlimaan pikkujouluja porukalla GLO Hotel Selloon Grill Kitchenin myöhäiselle joululounaalle! Pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin Christmas Late Lunch katetaan klo 13.30–17 ja se on tarjolla arkisin 22.11.–15.12. Christmas Late Lunch on saatavilla yli 8 vieraan ryhmille, ja pöytävaraus on tehtävä etukäteen.


22.11.–22.12.2023 ilta-aikaan Grill kitchenissä on tarjolla À la carte -menun lisäksi Winter Season Menu! Winter Season Menun hinta on 45 € per henkilö.

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:

09 5619 2710 | events@glohotels.fi

GLO HOTEL ARTIN TUNNELMALLINEN KELLARIRAVINTOLA KITCHEN


GLO Art Kitchen -tilausravintola on erinomainen yksityisiin juhliin tai seminaarivieraiden kestittämiseen. GLO Art Kitchen sijaitsee hotellin Jugend-rakennuksen alakerrassa ja tilan voi halutessaan jakaa kahteen osaan. Ravintolan tiloissa voi järjestää juhlia 20 vieraan pientapahtumista aina 100 vieraan suuruisiin juhliin.

Menu tulossa pian!

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:

09 5619 2708 | events@glohotels.fi

GLO HOTEL ARTIN TORNI – HUIKEA SAUNATILA PIKKUJOULUIHIN


GLO Hotel Artin Torni on monitoimitila, jossa voit nauttia pikkujouluista hyvästä seurasta ja viettää iltaa saunoen ja elämästä nauttien! Kokoustila Tornin kruunaa perinteinen suomalainen sauna tilavalla pukuhuoneella. Tila sijaitsee GLO Artin jugend-tyylisen rakennuksen tornissa, josta nimi juontaakin juurensa. Tornissa on pyöreä pöytä, joka soveltuu monenlaiseen – korttipeli-iltoihin tai muihin pienimuotoisiin juhliin. Muutaman askeleen verran alempana on sohvin varustettu takkatila. GLO Hotel Art tekee yhteistyötä tapahtumajärjestäjä Experiencing Oy:n kanssa, jolta saa tilattua juhliin juuri teille sopivaa ohjelmaa.

Menu tulossa pian!

Tiedustelut ja varaukset voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta:

09 5619 2708 | events@glohotels.fi

Lahjakortit

Meiltä löydät myös lahjakortteja henkilökunnan, jäsenten ja ystävien ilahduttamiseen juhlakautena. Anna lahjakortit joululahjaksi tai valitse lahjakorteista parhaimmat arvontavoitoiksi pikkujouluihin.

JÄÄ LUOKSEMME YÖKSI

Eikö taksijonossa värjöttely innosta? Siirry suoraan hotellihuoneeseen kulkematta taksiruudun kautta.

Varaa yöpyminen etuhintaan pikkujoulujen yhteydessä myyntipalvelustamme:

events@glohotels.fi

09 5619 2710 | GLO Hotel Sello
09 5619 2708 | GLO Hotel Art

Pikkujoulut Helsingissä

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna moderneilla huoneilla

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

Upeissa historiaa huokuvissa juhlatiloissamme järjestät niin pienet kuin suuret kohtaamiset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavan tilan, tarjoilun sekä tarvittaessa tapahtumallisuuden.

Pikkujoulut Espoossa

GLO Hotel Sello – modernia kaupunkielämää Leppävaarassa

Täysin uudistunut GLO Hotel Sello on moderni hotelli vaativaankin makuun. Uudenlainen tila-ajattelu näkyy niin tilavissa huoneissa, monenlaiseen käyttöön taipuvissa yleisissä tiloissa kuin huippunykyaikaisessa tapahtumakerroksessakin. Ainutlaatuinen sijainti metropolialueen keskellä mahdollistaa vaivattoman pääsyn perille junalla ja bussilla. GLO Sello Meets & Events pikkujouluvieraamme pysäköivät ilmaiseksi Kauppakeskus Sellon parkkihallissa.

Pikkujoulut muissa Kämp Collection Hotelsin hotelleissa

Etkö löytänyt juuri teidän tarpeeseen sopivaa juhlapaikkaa? Kurkkaa muidenkin hotelliemme juhlatilat täältä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt