Pääsiäisen riemua pääkaupunkiseudulla

Monille pääsiäisaika on arjesta irrottautumista. Pyhät antavat tilaisuuden ottaa aikaa itselle ja rauhoittua, nauttia talven taittumisesta ja iloita kevään saapumisesta.

Pääsiäisaikaan liittyy myös monia erilaisia traditioita, joiden myötä siitä on tullut omaleimainen, aavistuksen mystinenkin tapahtuma. Virpovat trullit, pääsiäisnoidat, tiput ja puput kansoittavat pääsiäistä luoden sille oman henkensä, joka innostaa lapsia ja kiehtoo aikuisia. Mikä olisikaan parempi hetki viettää aikaa perheen, ystävien tai läheisten kanssa ja luoda muistoja!

Varaa nyt rentouttava pääsiäisen miniloma yksin tai yhdessä. Hotelliemme pehmeät lakanat ja herkulliset aamiaiset takaavat onnistuneen loman. Saatat jopa löytää suklaamunan tai kaksi vierailusi aikana!


Hyödynnä kevään viipymäetua pääsiäisenä, ja säästä jopa 20 %

Pääsiäisenä on aikaa nauttia pitkistä aamiaisista, virkistävistä kävelyretkistä ja ennen kaikkea kepeästä yhdessäolosta. Ota koko perhe mukaan ja suuntaa pääkaupunkiseudulle pääsiäiseksi, GLO Hotels tarjoaa jopa -15 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -20 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän.


Varausehdot: Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen saapumista klo 18 mennessä. Etu vaatii ennakkovarauksen. Tarjolla saatavuuden mukaan, eikä etua voi yhdistää muihin etuihin.

Grill Kitchenin tarjoukset

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan GLO Hotel Sellon ravintola Grill Kitcheniin herkullisista ruuista ja niihin sopivista viineistä myös pääsiäisenä! Tutustu tarjouksiimme ja varaa pöytä yhteiselle herkutteluhetkelle. Katso pääsiäisen aukioloajat täältä.

Hotelliaamiainen 14 € (norm. 21 €)
Voimassa 25.–31.3.2024

Season menu: Orange 35 € (norm. 45 €)
Voimassa 29.–30.3.2024
Katso menu

Pääsiäissauna GLO Hotel Artissa

GLO Hotel Artin sauna on kuumana hotellivieraille perjantaina ja lauantaina 29.–30.3. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan löylyissä!

Saunavuorot:

Naiset 16–17
Miehet 17–18
Muut 18–19
Naiset 19–20
Miehet 20–21
Muut 21–22

Pääsiäismunajahti GLO Hotel Artissa & Sellossa

GLO Hotelsilla on perinteisesti nähty pääsiäisen aikaan vilauksia pääsiäispupusta, jonka jälkeen sekä henkilökunta että vieraamme ovat löytäneet suklaamunia eri puolilta hotellia. Jos olet tulossa vieraaksemme, suosittelemme siis katsomaan hotellin eri puolia tarkemmalla silmällä. Etenkin pienimmät vieraamme ovat hyviä löytämään suklaisia yllätyksiä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt