Pääsiäisen riemua pääkaupunkiseudulla

Monille pääsiäisaika on arjesta irrottautumista. Pyhät antavat tilaisuuden ottaa aikaa itselle ja rauhoittua, nauttia talven taittumisesta ja iloita kevään saapumisesta.

Pääsiäisaikaan liittyy myös monia erilaisia traditioita, joiden myötä siitä on tullut omaleimainen, aavistuksen mystinenkin tapahtuma. Virpovat trullit, pääsiäisnoidat, tiput ja puput kansoittavat pääsiäistä luoden sille oman henkensä, joka innostaa lapsia ja kiehtoo aikuisia. Mikä olisikaan parempi hetki viettää aikaa perheen, ystävien tai läheisten kanssa ja luoda muistoja!

GLO Hotels tarjoaa hurmaavat puitteet unohtumattomalle pääsiäiselle. Korkeatasoiset hotellihuoneemme pehmeine vuoteineen hemmottelevat yöpyjiä, unohtamatta maittavaa aamiaistamme, sekä pääsiäisen perinteisiä erikoisherkkuja. Saatat jopa löytää suklaamunan vierailusi aikana!


Hyödynnä kevään viipymäetua pääsiäisenä, ja säästä jopa 20 %

Pääsiäisenä on aikaa nauttia pitkistä aamiaisista, virkistävistä kävelyretkistä ja ennen kaikkea kepeästä yhdessäolosta. Ota koko perhe mukaan ja suuntaa pääkaupunkiseudulle pääsiäiseksi, GLO Hotels tarjoaa -10 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -20 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän.

Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 18:00 saapumista edeltävänä päivänä. Etu vaatii ennakkovarauksen. Tarjolla saatavuuden mukaan, eikä etua voi yhdistää muihin etuihin.

GLO Grill Kitchen – pääsiäisen aukioloajat

GLO Hotel Sellon ravintola Grill Kitchenissä tarjoillaan illallista 7.–8.4. klo 17–22. Tervetuloa nauttimaan herkullisista ruuista ja niihin sopivista viineistä!

Ravintola ei ole auki illallisille 9.–10.4.

Aamiaisemme tarjoillaan 7.–10.4. klo 7.30–10.30.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt