Joulunaika GLO Hotelsilla

Lämpimästi tervetuloa viettämään joulunaikaa kanssamme GLO Hotelsille.

Miltä joulusi näyttää? GLO Hotel Art on täydellinen tukikohta ystävien ja sukulaisten tapaamiselle Helsingissä. Kulje keskustan jouluisia katuja ja pistäydy glögille lähikahvilaan. Tai onko joululahjat vielä hankkimatta? Ota aikaa rentoutumiselle jouluostosten yhteydessä – GLO Hotel Sello Kauppakeskus Sellon yhteydessä tarjoaa parhaan sijainnin jouluostosten yhteydessä majoittumiseen. Tai ehkä olet matkalla tapaamaan sukulaisia, joiden luokse pääsee vain lentäen? GLO Hotel Airport Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarjoaa levähdyspaikkaa lentomatkojen yhteyteen.

Katso alta, mitä hotelleissamme tapahtuu joulunaikana!

Joulun majoituspaketti illallisella – GLO Hotel Art

Lumoavaa tunnelmaa tuhansien yksityiskohtien kivilinnassa, kaupungin tunnelmallisimpien joulukatujen ja historiallisten korttelien ympäröimänä; joulu yhdessä Helsingin rakastetuimmista jugendrakennuksista tarjoaa taattuja elämyksiä. Ota Helsingin joulutunnelmasta kaikki irti, rentoudu Tornin joulusaunassa, nauti herkullisesta valmiista jouluillallisesta ja viipyile aamulla hieman pidempään – huoneen voi luovuttaa vasta iltapäivällä.

Lue lisää ja varaa nyt

Elämykselliset pikkujoulut GLO Hotel Sellossa & Artissa

Kerää ystävät, kollegat tai sukulaiset kasaan juhlimaan! GLO Hotels -hotellit tarjoavat juhlan juuri sinulle sopivasti. Tule juhlimaan GLO Hotel Selloon tai Artiin ja yksityisessä tilassanne tarjoilija huolehtii iltanne onnistumisesta. Voitte valita herkut hotellin ravintolan ryhmämenuilta ennakkoon ja tuoda vaikka omat musiikit viihdyttämään!

LUE LISÄÄ

Juhlakauden etu -15 % GLO Hotel Artiin

Varaa etuhintainen majoitus juhlakaudelle nyt ja anna meille ilo tarjota sinulle unohtumaton joulu Helsingissä, olet tervetullut majoittumaan meillä ennen ja jälkeen joulun. Ehkä näet ystäviä tai sukulaisia tai ehkä tulet jouluostoksille kauempaa – GLO Hotel Art toimii hyvänä tukikohtana Helsingin elämyksille.

Etu sisältää majoituksen toivomassasi huoneluokassa, lämpimän glögin ja herkullisen buffetaamiaisen.

Lue lisää ja varaa nyt

PIRSKAHTELEVA UUSIVUOSI 2024

Nauttikaa kuohuviiniä yhdessä ja nukkukaa aamulla pitkään uudenvuodenaaton majoituspaketilla GLO Hotel Artissa tai Sellossa. Tervetuloa vuosi 2024!

Lue lisää & varaa nyt

Anna lahjaksi elämys

Anna lahjaksi unohtumaton elämys hotellissa! Yllätä läheisesi tai ystäväsi ainutlaatuisella lahjalla, joka mahdollistaa tutustumisen uuteen kaupunkiin – tai ehkä kaivattua rentoutumista omassa kotikaupungissa. Anna tänä jouluna lahja, joka varmasti ilahduttaa ja jää mieleen pitkäksi aikaa.

Lue lisää

Majoitu juhlakaudella mukavasti

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on hotelli Espoon parhaalla paikalla, kauppakeskus Sellon vieressä. Modernissa ja valoisassa hotellissa viihdyt erinomaisesti – olit sitten liikematkalla tai viettämässä laadukasta vapaa-aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport on ainoa Helsinki-Vantaan terminaalissa sijaitseva hotelli. Lähde virkeänä uusiin seikkailuihin hyvien unien jälkeen tai nauti piristävistä päiväunista ja suihkusta lentojesi välissä. Tyylikkään hotellin maittavat yöunet odottavat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöporteilta.

GLO Hotel Airport – lähtöporttisi uusiin elämyksiin

Lue lisää

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt