ELÄMYKSELLINEN JOULU

Joulun paras lahja – yhteistä aikaa rakkaimpiesi kanssa

Tänä jouluna nautitaan perheen yhteisestä ajasta: tarjoa perheellesi elämyksellinen joulu GLO Hotel Artissa tai GLO Hotel Sellossa. Tule nauttimaan kaupungin jouluvaloista, talven tapahtumista ja ostosmahdollisuuksista sekä rentoudu tyylillä kaupungin parhaissa hotelleissa.

Jos joulun juhliminen ei tunnu omalta, on GLO Hotel Kluuvissa tänä vuonna jouluton joulu. Voit yöpyä Helsingin sydämessä ja nauttia rentouttavasta viikonlopusta Kluuvissa, ilman joulun aiheuttamaa stressiä.

Joulun parhaat lahjat löydät lahjakorttikaupastamme.

Vietä juuri teidän näköinen joulu

Joulu GLO Hotel Artissa

Lumoavaa tunnelmaa tuhansien yksityiskohtien kivilinnassa, kaupungin tunnelmallisimpien joulukatujen ja historiallisten korttelien ympäröimänä; joulu yhdessä Helsingin rakastetuimmista jugendrakennuksista tarjoaa taattuja elämyksiä. Ota Helsingin joulutunnelmasta kaikki irti, rentoudu Tornin joulusaunassa, nauti herkullisesta valmiista jouluillallisesta ja viipyile aamulla hieman pidempään – huoneen voi luovuttaa vasta iltapäivällä.

Lue lisää

Joulu GLO Hotel Sellossa

Tervetuloa nauttimaan perheen kanssa joulusta GLO Hotel Selloon. Viettäessäsi joulun meillä yhdessä perheesi kanssa saat joulun parhaat puolet. Nauttikaa kylvystä tai elokuvasta yhdessä ja nukkukaa makoisat yöunet laadukkaissa Dux- tai Tempur-sängyissä. Voiko joulusta nauttiminen enää olla ihanampaa!

Lue Lisää

Eikö joulun juhliminen tunnu omalta?

GLO HOTEL KLUUVIN JOULUTON JOULU

Tiedostamme, että kaikki eivät halua viettää joulua. Syitä on monenlaisia mm. joulun kaupallisuus, hössötys, ei pidä jouluruoasta, huonot joulumuistot, uskonnolliset syyt, juhlia voi pitkin vuotta. 

Tänä jouluna tarjoamme "turvasataman" teille, jotka ette halua viettää joulua. 

Ei joulutorttuja, ei lipeäkalaa, ei kinkkua, ei rosollia, ei joululauluja, ei joulupalloja, ei joulupukkia. Ei himmeleitä, ei olkipukkeja, ei joulusaunaa. Ravintola The TRAY:ssakin on tarjolla ihan tavallista ruokaa.

Anna lahjaksi elämys

GLO Hotels -lahjakortit

Meiltä löydät myös lahjakortit. Anna lahjaksi elämys ja varmista iloinen yllätys vastaanottajalle! Lahjakorttikaupastamme löydät jokaiseen makuun sopivan lahjakortin.

Subscribe to GLO

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt 

... saat 10 % alennuskoodin

Book a room

Special offers Varaa nyt