GLO Hotels ❤​ elämykset

GLO Hotelleiden kanta-asiakasohjelman, GLO DISCOVERY:n paikalliselämykset vievät asiakkaamme vaikkapa golfin yksityistunnille tai kaupungin nähtävyyksiin perehdyttävälle pyöräretkelle. Lue minkälaisia vinkkejä golfguru Mika Piltz jakaa yksityistunneillaan ja miksi sinunkin kannattaa hyödyntää kanta-asiakasohjelmamme edut!

DISCOVERY-kanta-asiakasohjelman jäsenenä voit lunastaa itsellesi toinen toistaan huikeampia elämyksiä. Kiinnostaisiko esimerkiksi ilta citysaunassa tai pyöräretki kaupungin nähtävyyksien äärelle? Golfentusiasteja taas saattaa puhutella mahdollisuus golfmailan mitoittamiseen ja yksityistuntiin PGA PRO Mika Piltzin ohjauksessa. Kanta-asiakasöiden kerryttäminen todellakin kannattaa: monipuolisimmista elämyksistä ja eduista nautit Black-tasolla, joka odottaa vain 30 yöpymisen päässä, mutta jo Gold- ja Platinum-tasoilla saat käyttöösi mittavan etupaketin.

Vinkkejä viheriölle

Koska jokainen golffari tuntee tässä vaiheessa kevättä suonissaan viheriön kutsun, jututimme Mika Piltziä Black-tason kanta-asiakkaille tarjolla olevasta golfelämyksestä. Tunnetun PGA PRO:n yksityistunnille osallistujat ovat suorastaan legendaarisissa käsissä, sillä Piltz edustaa valmentajien aatelia: suomalaisen ammattilaisgolfin pioneereihin kuuluva golfkonkari on voittanut enemmän kotimaisia kilpailuja kuin kukaan muu, kilpaillut kahdesti MM-kisoissa sekä ollut neljästi World Cupin finaalissa.

Piltzin DISCOVERY-yksityistunti rakentuu henkilökohtaisesti räätälöidystä golfopetuksesta sekä mailamitoituksesta.

– Ensin käymme läpi muutamia teknisiä asioita. Suurimman osan pelaajien haasteista aiheuttaa aloitusasento, mitä täytyy korjata 99 prosentilla pelaajista. Lisäksi kiinnitämme huomiota yksittäisiin liikeratakysymyksiin. Esimerkiksi mailan lavan asentoa optimoimalla saadaan lyöntiin helposti 20 metriä lisää pituutta, Piltz kertoo.

Opetuksessa ja mailamitoituksessa hyödynnetään Tapiola Golfin huippuluokan Golf Center Fitting Lab -studiota. Kun monitorit analysoivat swingin, pelaaja saa arvokasta tietoa muun muassa pallon lähtönopeudesta, pallon lähtökulmasta ja kierteistä, osuman tehokkuudesta sekä pallon lentoradasta.  Kamerat nauhoittavat lyönnin neljästä eri kulmasta ja sitä voi tutkia hidastettuna. Optimaalisia mailan varsi- ja lapayhdistelmiä etsimällä voidaan vastata pelaajan toiveisiin esimerkiksi pidemmälle, suorempaan, korkeammalle tai matalammalle lentävästä lyönnistä. Session jälkeen kävijä saa linkin videoon tunnin tapahtumista.

– Analyysi mahdollistaa golfharrastajalle tiedon, mihin oli aiemmin pääsy vain huippuammattilaisilla. Tapiolan Fitting Lab on varustettu maailman parhaalla pallo- ja mailatutkalla. Sama järjestelmä on kaikkien maailman parhaiden pelaajien käytössä, Piltz myhäilee.

Onko golf sitten välineurheilua?

– On ja ei. Välineillä voi helpottaa suoritusta. Kaikki maailman parhaat pelaajat mitoittavat mailansa räätälöidysti. En ymmärrä miksi harrastajan pitäisi ottaa ylimääräistä haastetta siitä, että pelaa summanmutikassa valituilla välineillä.  

– Asiantuntijan kanssa tehty mailanmitoitus kannattaa ainakin silloin, jos kierroksia kertyy kesäkaudella viikoittain. Valinnan varaa todellakin löytyy – pelkästään mailan varsia on joka lähtöön niin, että niiden hinnatkin vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta tuhansiin euroihin. Ammattilaistasolla mitoituksessa hifistelläänkin jo kunnolla: liimataan strategisiin kohtiin lyijyteipin palasia, sahataan varsia ja pohditaan painotuksia.

Viime kädessä Piltz kannustaa kuitenkin nauttimaan golfaamisesta.

– Golf on mielestäni nautintoaine siinä missä hyvä viinikin. Pelistä voi nauttia todella monella tasolla: yhdet ottavat tosissaan, toiset leppoisasti, joillekin golf on taas motivoitua kävelyä. Mutta se, mikä golfista pitäisi mielestäni karsia, on tiukkapipoisuus.

Vain neljän kilometrin päässä GLO Hotel Sellosta sijaitseva Tapiola Golf on kenttäarkkitehti Tim Nugentin suunnittelema kiitetty 18-reikäinen links-kenttä. Tapiolan Golfkeskus TAGin yli 2000 m2 tiloista löydät kattavat klubipalvelut, Golf Centerin lippulaivamyymälän Euroopan hienoimpine Fitting Lab -studioineen sekä ympärivuotiset harjoitusmahdollisuudet. Ravintola Vistan aurinkoterassilta aukeavat upeat näkymät Tapiola Golfin kentälle ja rangelle. Muista käydä myös GLO-reiällä väylällä 9!

Tutustu Tapiola Golfiin ja varaa peliaikaa: www.tapiolagolf.fi

Mika Piltzin yksityistunteja voit varata myös täältä: http://www.piltz.fi

***

DISCOVERY-ohjelman piirissä yli 550 hotellia ympäri maailmaa

GLO-hotellien asiakkaana hyödyt DISCOVERY-kanta-asiakasohjelmasta. Yli 550 hotellissa ja 76 maassa toimiva DISCOVERY-ohjelma tarjoaa yli 10 miljoonalle jäsenelleen ainutlaatuisia etuja ja kokemuksia ympäri maailmaa sijaitsevissa hotelleissa ja lomakohteissa.

Jokainen hotelliyö vie sinut lähemmäs seuraavaa kanta-asiakkuuden tasoa ja yhä parempia etuja. Tasolta toiselle siirtyessäsi tai kanta-asiakkuustasosi säilyttämällä saat valita elämyksiä, joiden avulla pääset nauttimaan jännittävistä uusista aktiviteeteistä paikalliseen tapaan.

Gold-taso

Tasosi kun liityt jäseneksi. Etusi:

 • Wi-Fi veloituksetta
 • Veloitukseton vesipullo
 • Veloitukseton sanomalehti (PressReader-palvelu)
 • Ainutlaatuisia erikoistarjouksia

Platinum-taso

Tasosi 10 hotelliyön jälkeen. Saavutetut lisäedut:

 • Huoneluokan korotus veloituksetta
 • Myöhäinen huoneenluovutus klo 15.00 saakka*
 • Taattu huonesaatavuus 48 tuntia ennen saapumista*
 • Yksi Platinum-tasoinen paikallinen kokemus
*Saatavuuden mukaan.

Black-taso

Tasosi 30 hotelliyön jälkeen. Saavutetut lisäedut:

 • Huoneluokan tupla-korotus veloituksetta*
 • Aikainen sisäänkirjautuminen klo 9.00 alkaen*
 • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18.00 saakka
 • Taattu huonesaatavuus 24 tuntia ennen saapumista*
 • Yksi Black-tasoinen paikallinen kokemus
*Saatavuuden mukaan.

GOLD on perustaso, jolla saat huoneesi 15 % edullisemmin. Lisäksi saat yöpymisesi yhteydessä muun muassa ilmaisen WiFi-yhteyden, vesipullon, sanomalehden ja ainutlaatuisia erikoistarjouksia.

PLATINUM-tasolle nouset jo kymmenen hotelliyön jälkeen. Tällöin saat huoneluokan korotuksen veloituksetta. Lisäksi etuinasi ovat myöhäinen huoneenluovutus klo 15.00 saakka*, taattu huonesaatavuus 48 tuntia ennen saapumista* sekä yksi Platinum-tasoinen paikallinen kokemus.

BLACK-tasolla olet kolmenkymmenen hotelliyön jälkeen. Saat huoneluokan tupla-korotuksen veloituksetta*, aikaisen sisäänkirjautumisen klo 9.00 alkaen*, myöhäisen huoneenluovutuksen klo 18.00 saakka, taatun huonesaatavuuden 24 tuntia ennen saapumista* sekä yhden Black-tasoisen paikallisen kokemuksen.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt