TEMPUR-asiakkaana yövyt ainutlaatuisissa GLO Tempur -huoneissa erikoishinnoin

Nuku hyvin, unelmoi isosti

Luovuus. Suorituskyky. Uusien asioiden omaksuminen. Ikimuistoinen loma. Tiukat työpäivät tai ratkaisevat neuvottelut. Kun uni on laadukasta ja palauttavaa, voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin virkeänä ja hyvillä mielin. GLO Hotel Sellossa voit yöpyä TEMPUR-huoneissa, joiden ylellinen varustelu huipputeknisine sänkyineen ja erilaisine tyynyvaihtoehtoineen mahdollistaa sinulle elämäsi unet.

Lifestylehotelli GLO Hotel Sello uudistuu yhä vihreämmäksi, monipuolisemmaksi ja matkailijoiden tarpeita paremmin palvelevaksi hotelliksi. Ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, valitsimme yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan vuodevalmistajan Tempurin.

GLO Tempur -huoneiden eksklusiivinen varustelu tarjoaa Sinulle upeat puitteet rentoutumiseen. 

Tervetuloa nauttimaan Suomen parhaista unista Tempur-asiakkaan etuhintaan!


Majoitu GLO Hotel Sellon Tempur-huoneessa muita edullisemmin

Espoon vilkkaimmassa keskuksessa ja todellisessa liikenteen solmukohdassa sijaitsevasta GLO Hotel Sellosta käsin voit tutustua Suomen toiseksi suurimman kaupungin moninaiseen tarjontaan, vaikuttua alueen erämaista ja vesistöistä sekä pyörähtää käden käänteessä vaikkapa Helsinkiin tai Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Mitä ikinä ohjelmassasi onkaan, nautit siitä paremmin hyvin levänneenä. GLO Tempur -huoneen 180 cm levyisessä TEMPUR Flexible -sängyssä nukut kuin kuningas. Huipputekninen patja muotoutuu yksilöllisesti tukien siten kehoasi täydellisesti. Tyynyvaihtoehtoja on kaksi – innovatiivinen ja halailunkestävä Ombracio sekä ylellinen ja mukautuva North.

Ainoan TEMPUR -huoneluokan Suomessa tarjoaa GLO Hotel Sello. 

Varaa yösi nyt – tarjoamme -20 % edun päivän joustavasta hinnasta


Etu sisältää:

  • herkullisen buffetaamiaisen
  • ilmaisen WiFi-yhteyden


Säästä GLO TEMPUR -yösi kuitti, niin saat tyynyistä -15% alennuksen ja vuodeostoksen yhteydessä Classic -peitot kaupan päälle TEMPUR Brand Storesta.


Kampanjakoodi: PROTEMPUR

PERUUTUSEHDOT:

Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä per päivä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt