Yövy ainutlaatuisissa GLO Tempur -huoneissa

Nuku hyvin, unelmoi isosti!

Luovuus. Suorituskyky. Uusien asioiden omaksuminen. Ikimuistoinen loma. Tiukat työpäivät tai ratkaisevat neuvottelut. Kun uni on laadukasta ja palauttavaa, voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin virkeänä ja hyvillä mielin. GLO Hotel Sellossa voit yöpyä TEMPUR-huoneissa, joiden ylellinen varustelu huipputeknisine sänkyineen ja erilaisine tyynyvaihtoehtoineen mahdollistaa sinulle elämäsi unet.

Lifestylehotelli GLO Hotel Sello uudistuu yhä vihreämmäksi, monipuolisemmaksi ja matkailijoiden tarpeita paremmin palvelevaksi hotelliksi. Ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, valitsimme yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan vuodevalmistajan Tempurin.

GLO Tempur -huoneiden eksklusiivinen varustelu tarjoaa Sinulle upeat puitteet rentoutumiseen.  

Tervetuloa nauttimaan Suomen parhaista unista!

 

TEMPUR-huone on laadukkaiden unien keidas

GLO Tempur -huoneen upeassa 180 cm levyisessä TEMPUR Flexible -sängyssä nukut kuin kuningas. Huipputekninen patja muotoutuu yksilöllisesti tukien siten kehoasi täydellisesti. TEMPUR-patjalla uni on tutkitusti syvempää kuin tavallisella patjalla, ja sen on todettu vaikuttavan positiivisesti myös selkäkipuihin ja selän jäykkyyteen.

Myöskään tyynyn ja peiton tärkeyttä ei sovi vähätellä. Tyynyvaihtoehtoja on kaksi – innovatiivinen ja halailunkestävä Ombracio sekä ylellinen ja mukautuva North. Kaikki TEMPUR-tuotteet ovat hengittäviä, kestäviä, hiostamattomia, allergiavapaita ja ekologisia.

 

Nasan kehittämä, TEMPURIN täydelliseksi hioma 

TEMPUR on huipputekninen erikoismateriaali, jonka NASA kehitti alun perin parantamaan avaruusalusten istuinten mukavuutta. Kuluttajille tarkoitetut TEMPUR-patjat ja tyynyt syntyivät vuonna 1991 miljoonien dollarien arvoisen ja vuosia kestäneen tutkimustyön tuloksena. Tuotteista tuli välitön myyntimenestys ja nykyään miljoonat ihmiset nauttivat TEMPUR-tuotteiden mukavuudesta ja yksilöllisestä tuesta ympäri maailmaa. Materiaalin valmistustapa on edelleen salainen. 

Vinkkejä parempiin uniin

Hyvän ja huonon päivän erona on usein sitä edeltäneen unen laatu. Kokosimme viisi vinkkiä hyviin yöuniin valmistautumiseen.

1. Kokeile rentoutustekniikoita 
Pyri rentouttamaan hermostoasi erilaisin rentoutustekniikoin. Kokeile esimerkiksi jännitys-rentoutus-menetelmää, jossa kehon eri osia ensin jännitetään 10-20 sekunnin ajan, ja sen jälkeen rentoutetaan hallitusti.

2. Varaa riittävästi aikaa palautumiseen 
Jos rojahtaa sänkyyn täydestä vauhdista, rentoutuminen voi olla hankalaa. Vältä kofeiinipitoisia juomia iltapäivällä ja illalla, aloita rauhoittavat iltarutiinit 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa ja varaa nukkumiseen riittävästi aikaa.

3. Hanki oikeanlainen patja ja tyyny 
Hyvän patjan ja tyynyn kanssa nukahdat helpommin ja nukut syvemmin. Kehon painon ja lämmön mukaan muotoutuvassa sängyssä pintaverenkierto paranee, uni ja hengitys syvenevät, keho rentoutuu ja nukkuja liikehtii vähemmän yön aikana. 

4. Keskity mukaviin asioihin 
Rauhoita nukkumapaikka ja mieli levolle; elektroniset laitteet, tietokoneet, televisio ja pyykkikasat eivät kuulu makuuhuoneeseen. Sovi erimielisyydet ja keskity asioihin, joista voit olla kiitollinen.

5. Tähtää säännöllisyyteen 
Pyri luomaan selkeä unirytmi, äläkä ota torkkuja enää neljän jälkeen iltapäivällä.

 

Lähteet:

https://nukkumisergonomia.fi/jatkuva-vasymys-on-vakava-terveysuhka-kaikille-tyoikaisille/

Psychology Today

 

 

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt