GLO KIDS

Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti.

Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

Etu koskee alle 18-vuotiaille varattuja lisähuoneita. Mikäli haluat varata väliovellisen huoneen, otathan yhteyttä suoraan myyntipalveluumme. GLO Kids -etua ei valitettavasti voi yhdistää muihin kampanjahintoihin.

Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää (klo 23:59 mennessä). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön hinnan.

Minkä GLO Hotellin sinun lapsesi valitsisi? Alla esimerkkejä miten me huomioimme lapset.


GLO HOTEL SELLO
 • Perheille suunnatut erikoishuonejärjestelyt, esimerkiksi väliovella jaettavat huoneet.
 • Saapuessa lapsille tarroja, puuhatehtävä ja lasten kylpytossut
 • Lapsille saatavilla oma GLO Kids -tuunattu hotellihuone, jossa muun muassa leluja, pelejä ja piirustusvälineitä, vain 20 € lisämaksusta (ennakkotilauksesta)
 • Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

Tiedustelut ja varaukset: GLO Hotel Sello, puh. (09) 5840 9445, sello@glohotels.fi


GLO HOTEL AIRPORT
 • Perheille suunnitellut erikoishuonejärjestelyt, esimerkiksi väliovella jaettavat huoneet
 • Saapuessa lapsille värityskuvia, värityskynät ja kylpytossut.
 • Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

Tiedustelut ja varaukset: GLO Hotel Airport, puh. (09) 5840 9445, airport@glohotels.fi


GLO HOTEL ART
 • Perheille suunnatut erikoishuonejärjestelyt, esimerkiksi väliovella jaettavat huoneet
 • Lapsille saatavilla oma GLO Kids-tuunattu hotellihuone, jossa muun muassa leluja ja piirustusvälineitä, vain 20 € lisämaksusta (ennakkotilauksesta)
 • Saapuessa lapsille oma majoituskortti, värityskuvia sekä kylpytossut
 • Vastaanotossa on lainattavana roolivaatteita
 • Saat -50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä.

Tiedustelut ja varaukset: GLO Hotel Art, puh. (09) 5840 9445, art@glohotels.fi


Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa.

Mutta eihän sitä lomaa pelkästään hotellihuoneessa vietetä!

Pääkaupunki on pullollaan toinen toistaan ihanampia koko perheen retkikohteita. Omat neljä suosikkiamme ovat tässä:

Korkeasaari on yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä, eikä ihme. Eläintarhan kolmelta alueelta – Amazonia, Africasia ja Borealia – löytyy yhteensä noin 150 eläinlajia ja tuhat kasvilajia. Varmimmin eläimiä näkee niiden ruokinta-aikaan. Monet lajeista ruokitaan varhain aamusta, joten aikainen startti tuottaa usein tulosta. Myös kissaeläimet ovat kesäaikaan paremmin liikkeellä aamun ja illan viileämpinä tunteina.

Tiesitkö muuten, että GLO Hotels tukee Korkeasaaren yhteydessä toimivan Villieläinsairaalan toimintaa?

Seikkailupuisto KORKEE Mustikkamaalla kutsuu testaamaan taitoja ja rohkeutta yli sadassa eri tehtävässä. Köysiseikkailupuiston tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien, ikään ja kuntoon katsomatta. Pienimpien seikkailijoiden omilla radoilla aikuinen voi tarvittaessa kulkea ohjaamassa ja auttamassa.

Linnanmäki on klassikko ja koettava joka kesä! Linnanmäki tarjoaa hupalubaa koko päiväksi.

Tiesitkö, että voit ostaa Linnamäen rannekkeita GLO -hotellien vastaanotoista.

Seikkailupuisto Huipussa, Espoossa, seikkaillaan puusta puuhun 4−18 metriä metsänpohjan yläpuolella. Eritasoisilla radoilla jokainen pääsee kohtaamaan haasteita ja kokemaan onnistumisen elämyksiä oman uskalluksensa ja taitotasonsa mukaan. Vauhdin hurma on taattu, sillä pisimmät huimista vaijeriliu’uista ovat yli satametrisiä. Mikä parasta, GLO Hotel Sellon vieraat saavat 30 % alennuksen sisäänpääsylipuista!


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt