GLO Hotels with Korkeasaari -majoituspaketti

Extra huone lapsille jopa -50% ja liput Korkeasaareen.

Aina elämyksiä ei tarvitse lähteä metsästämään kauas. Pakkaa perheesi ja lähde lähilomalle Helsinkiin nauttien GLO -hotellien ystävällisestä palvelusta, seikkaile ilmaiseksi Korkeasaaressa ja nauti ylellisistä yöunista.

Lifestyle hotellimme sijaitsevat kaupungin sykkeessä, hyvien liikenneyhteyksien ja tapahtumien keskiössä.  Viettämällä miniloman GLO -hotelleissa ajattelet myös ympäristöäsi. 


Tarjoamme talvilomaetuna GLO Kids edusta ylimääräisen alennuksen:

Ensimmäinen huone -20% ja toinen huone lapsille jopa -50% hintaan sekä liput Korkeasaareen. 

Majoitu mukavan väljästi, ja varaa lapsille oma huone. Hotelleissamme on saatavilla väliovellisia huoneita, jotka takaavat vaivattoman yhteydenpidon koko perheen kesken. Varmista saatavuus vastaanotosta. 


GLO Hotels with Korkeasaari -etuun kuuluu:

  • majoitus valitsemassasi huoneluokassa 
  • vapaa pääsy Korkeasaareen (2 aikuista + 2 lasta)
  • runsas buffetaamiainen
  • ilmainen wi-fi yhteys


Etu on varattavissa 06.02.–08.03.2020. välisenä aikana, majoitusaika 17.2. -8.3.2020.
Varaukset koodilla: PROFAMILY


GLO Hotels with Korkeasaari etuja on saatavilla rajallinen määrä. Etuun kuuluvat GLO Hotelsit: GLO Hotel Kluuvi, GLO Hotel Art ja GLO Hotel Sello.

Tiesitkö, että GLO Hotels tukee Korkeasaaren Villieläinsairaalaa lahjoittamalla vastaanotoissamme myytävien GLO ilvesten sekä valikoitujen á la carte -annoksien tuotosta osan Villieläinsairaalan hyväksi. Voit myös GLO DISCOVERY kanta-asiakkaana vaikuttaa ja tehdä Local Experience -lahjoituksen Villieläinsairaalan hyväksi.


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt