GLO DISCOVERY

Liity GLO DISCOVERY jäseneksi tai kirjaudu sisään DISCOVERY tunnuksillasi ja hyödynnä erikoisetusi.

Hemmottele itseäsi ja säästä jopa -15% varauksestasi kanta-asiakkana.

- GLO DISCOVERY jäsenhinta sisältää aamiaisen, Wi-Fi:n ja ALV:n -

GLO DISCOVERY on ilmainen kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa hurmaavia etuja GLO Hotellien lojaaleille asiakkaille kotimaassaan sekä ympäri maailmaa 78 eri maassa. GLO DISCOVERY kutsuu juuri sinut tutustumaan maailman lukemattomiin ihmeisiin! Matkusta uusiin kohteisiin ja nauti unohtumattomista hetkistä, henkilökohtaisesta palvelusta sekä erilaisista bonus-palkinnoista missä ikinä liikutkin.

Edetessäsi ohjelman tasoilla, saavutat erikoispalkintoja (’paikallisia elämyksiä’), joiden avulla voit tutustua kohteen kulttuuriin vieläkin syvällisemmin, tai pääset nauttimaan uniikeista makuelämyksistä ja jännittävistä uusista aktiviteeteistä paikalliseen tapaan. Mitä useammin yövyt DISCOVERY kohteissa sitä paremmat edut ja elämykset sinua odottavat.  

Varaamalla yösi suoraan glohotels.fi sivun kautta, teemme olosi entistä mukavammaksi: takaamme sinulle jopa -15% edun päivän parhaasta hinnasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kuulla ensimmäisten joukossa hotelliemme tarjouksista ja tapahtumista.

DISCOVERY kanta-asiakkuus on oikea valinta urbaanille tutkimusmatkailijalle!

 Et vielä ole jäsen?
 Liity GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelmaan nyt ilmaiseksi!

 

Voit myös hyödyntää DISCOVERY etusi heti ja liittyä jäseneksi vasta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä per päivä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun lunastaminen vaatii DISCOVERY-jäsennumeron esittämistä sisäänkirjautuessasi, muuten edun arvo veloitetaan uloskirjautuessa. Kampanja koskee vain uusia varauksia ja etuhinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin, ei laskutusta.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt