Kippis!

Tervetuloa viettämään laatuaikaa tärkeimpäsi kanssa GLO Hotelsiin! Varaa GLO Bubble -paketti ja nauti pullo kuohuvaa sekä myöhäisestä huoneenluovutuksesta. GLO Hotel Artin ja GLO Hotel Sellon paketit sisältävät myös herkullisen buffetaamiaisen.

Valitse suosikkisi:

* Jugendlinna GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Lönnrotinkadulla keskeltä ihania pieniä kahviloita ja taidegallerioita.

* Moderni GLO Hotel Sello Espoon Leppävaarassa sijaitsee kauppakeskus Sellon yhteydessä. Kaikki palvelut ovat siis vieressäsi ja autonkin saat ilmaiseen parkkiin.

GLO Bubble -majoituspaketti sisältää

  • yön valitussa huoneluokassa
  • pullon kuohuviiniä huoneessa
  • myöhäisen uloskirjautumisen 13.00
  • buffet-aamiaisen


VARAUSEHDOT: Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta kaksi päivää ennen saapumista klo 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Liity Matkaamme

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Aloita matkasi nyt

... ja vastaanota viimeisimmät uutiset & erikoistarjoukset!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt