Safe Stay - sinun turvaksesi

GLO Hotel Artista löydät itsellesi mutkattoman ja lämminhenkisen majapaikan vieraillessasi Helsingissä, olit täällä sitten työasioissa tai vapaa-ajan vietossa shoppaillen, nauttien viihtyisistä ravintoloista tai monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

HUOMIOITHAN, ETTÄ:

  • Olet lämpimästi tervetullut meille terveenä, jääthän kotiin jos sinulla on flunssan tai vatsataudin oireita. Kannustamme myös henkilökuntaamme jäämään herkästi kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmetessä
  • Mikäli sairastut vierailusi aikana, ilmoitathan siitä henkilökunnallemme
  • Kiinnitämme tavallistakin enemmän huomiota käsihygieniaan. Voit valita käsidesin automaatista, pumppupullosta tai perusteellisen käsienpesun
  • Pyrimme välttämään huoneessasi käyntiä sinun ollessasi sisällä
  • Vilkkaat aamiaiset on jaettu kattauksiin. Haluamme että kaikilla on sujuva aamiaishetki


OLEMME SYRJINNÄSTÄ VAPAA ALUE

Kaikki ovat yhdenvertaisia. Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi ja kunnioitetuksi juuri sellaisena kuin on. 

Olemme julistautuneet syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja sitoutuneet kohtelemaan kaikkia kohtaamiamme ihmisiä yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Otamme kaikki ilmoitukset ja epäilykset syrjinnästä vakavasti.


Noudatamme hotellissamme turvallisemman tilan periaatteita

Avoimuus

Kohtaamme uudet asiat ja ihmiset ilman ennakkoluuloja. Olemme avoimia uusille näkökulmille ja otamme jokaisen tilanteen mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.

Kunnioitus 

Rasismi ja syrjintä eivät kuulu hotelliimme, huomioimme tämän kielenkäytössämme. Annamme muille ihmisille tilaa ja puhumme heille kunnioittavasti.

Tunnistamme oletuksemme

Huomaamme, millaisia asioita oletamme muista ihmisistä. Esimerkiksi ulkonäön perusteella ei voi päätellä, millaisia he ovat tai miltä heistä tuntuu. Annamme jokaisen olla oma itsensä.

Vastuu 

Otamme vastuuta turvallisemmasta tilasta yhdessä muiden kanssa. Jos teemme virheen, pyydämme anteeksi ja toimimme seuraavalla kerralla eri tavalla. Autamme myös muita. Jos huomaamme, että joku loukkaa toista, puutumme tilanteeseen. Ei haittaa, jos teemme joskus virheen. Kysymme ja keskustelemme rohkeasti, jos emme ole varmoja jostakin asiasta.

Noudatathan näitä kanssamme. Henkilökunta on täällä sinua varten. Olethan yhteydessä, jos jokin mietityttää sinua.


Tervetuloa GLO Hotel Artiin – Have a Safe Stay!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt