Aloita aamu GLO-aamiaisella!

Päivä alkaa paremmin hotelliaamiaisella. Kuppi kahvia, tuoreita kauden makuja ja hetki aikaa itselle ennen päivän agendaa. Siitä seikkailija tykkää!

GLO-aamiainen on tarjolla GLO-hotelleissa joka aamu GLO Hotel Artissa Helsingin Lönnrotinkadulla sekä kauppakeskus Sellon kupeessa Espoon Leppävaarassa. Helsinki-Vantaan lentokentällä tarjoamme hotellivieraillemme aamiaisen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarkistathan myös hotellien aukiolot: www.glohotels.fi

GLO Hotel Sellon buffetaamiainen

Aloita uusi päivä tyytyväisenä! Herää rennosti uuteen aamuun ja nauti maukas buffetaamiainen GLO Hotel Sellossa. Nyt voit tuoda myös asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan GLO aamiaista ja samalla onnistuu myös vapaamuotoinen palaveri. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoja aamiaisesta: p. 0103444200 tai sales@glohotels.fi

Lue lisää

Aamiainen lentokentällä

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatoimijoiden kanssa. 

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 0103444600 tai email sales@glohotels.fi.

Lue lisää

GLO Hotel Artin buffetaamiainen

Nauti aamustasi! Aamiaisen suunnittelussa olemme panostaneet tuoreisiin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieraamme saisi optimaalisen alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Otamme saatavuuden mukaan varauksia myös muilta kuin hotellivierailtamme!

Kerromme mielellämme lisätietoa aamiaisesta: p. 010 344 4100, art@glohotels.fi

VARAA PÖYTÄ

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt