Yleiset toimitusehdot
Vaihda sivua

Yleiset toimitusehdot

Kämp Collection Hotels hotellien yleiset ryhmävarausten toimitusehdot 1.1.2016 alkaen

Kämp Collection Hotels Meetings & Events varausten toimitusehdot 1.1.2016 alkaen

Kämp Collection Hotels Ravintoloiden ravintolavarausten toimitusehdot 1.1.2016 alkaen


1. Hinnat

Ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa vain tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

2. Maksutavat ja -ehdot

Maksutapa tulee vahvistaa varauksen vahvistamisen yhteydessä.

Mahdolliset maksutavat ovat pankki- tai luottokortti, käteinen, ennakkolasku tai laskutus. Tilaajaa voidaan laskuttaa jälkikäteen ainoastaan, jos tilaaja on Kämp Collection Hotelsin laskutusasiakas Suomessa. Emme laskuta ulkomaille. Laskun maksuehto on 7 päivää netto, ja viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti. Laskuun lisätään Kämp Collection Hotelsin kulloinkin käyttämä laskutuslisä. Mikäli tilaisuuden lasku jaetaan asiakkaan toivomalla tavalla, peritään kustakin erillisestä laskusta laskutuslisä. Laskutusta varten tulee ilmoittaa laskutusosoite sekä viite.

3. Varauksen takaus

Kaikki varaukset tulee taata luottokortilla vahvistuksen yhteydessä*. Takausta varten tarvitaan luottokorttinumero, kortin haltijan nimi sekä kortin viimeinen voimassaoloaika**. Laskutusasiakkaat voivat taata varauksen vaihtoehtoisesti yrityksen nimeen. Vaihtoehtona luottokortti- tai yritystakaukselle Kämp Collection Hotelsilla on oikeus tarvittaessa vaatia joko osittainen tai täydellinen ennakkomaksu varauksen takaamiseksi. Ennakkomaksusta ja sen maksuaikataulusta sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen kirjallisesti.

*Kämp Collection Hotelsilla on oikeus varmentaa luottokortti tarvittaessa sovitulle summalle.

4. Sopimuksen siirto

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa varaamiaan huoneita kolmannelle osapuolelle ilman hotellin kirjallista suostumusta.

5. Varausehdot

5.1. Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus seuraavien peruutusaikojen puitteissa perua majoitusvarauksensa ilman korvausvelvollisuutta hotellille:

Ryhmävaraus

Ryhmävaraukseksi katsotaan vähintään 10 huoneen varaus, johon ryhmän varaaja toimittaa nimilistan. Tällaista ryhmää koskevat seuraavat, ryhmän alkuperäistä tilaajaa sitovat peruutusehdot:

 10-20 huone vrk21-50 huone vrk51-100 huone vrk101-200 huone vrk
100% varauksesta14 vrk30 vrk60 vrk120 vrk ennen saapumista
50% varauksesta7 vrk21 vrk30 vrk60 vrk ennen saapumista
25% varauksesta3 vrk14 vrk21 vrk30 vrk ennen saapumista
10% varauksesta1 vrk7 vrk14 vrk21 vrk ennen saapumista

Yllä olevan lisäksi kaksi huonetta voidaan perua tulopäivää edeltävänä päivänä kello 16.00 mennessä veloituksetta.

Myöhemmin tehdyistä tai edellä mainitun huonemäärän ylittävistä peruutuksista hotellilla on oikeus veloittaa täysimääräisesti koko varauksen ajalta. Muutokset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti.

Yhteensä yli 200 huonevuorokautta sisältävien varausten peruutusehdot sovitaan erikseen.

Kiintiövaraus

Huonekiintiö poikkeaa ryhmävarauksesta siltä osin, että kukin osallistuja varaa oman huoneensa hotellin myyntipalvelusta tai internetistä (internet varaukset tarjolla GLO hotelleissa ja Hotel Kämpissä) joko tiettyyn päivämäärään mennessä tai varaustilanteesta riippuen. Kämp Collection Hotels tarjoaa käyttöönne kaksi eri vaihtoehtoa: Varmistettu huonekiintiö ja Avoin huonekiintiö.

VARMISTETTU HUONEKIINTIÖ

Hotelli varaa ryhmällesi ennalta sovitun määrän hotellihuoneita ja takaa niiden saatavuuden tarjotulla hinnalla sovittuun päivään saakka. Tähän päivään asti hotellihuoneita voi varata annetulla varaustunnuksella.

Varmistettua huonekiintiötä sitovat normaalit ryhmäperuutusehtomme:

 10-20 huone vrk21-50 huone vrk51-100 huone vrk101-200 huone vrk
100% varauksesta14 vrk30 vrk60 vrk120 vrk ennen saapumista
50% varauksesta7 vrk21 vrk30 vrk60 vrk ennen saapumista
25% varauksesta3 vrk14 vrk21 vrk30 vrk ennen saapumista
10% varauksesta1 vrk7 vrk14 vrk21 vrk ennen saapumista

Yhteensä yli 200 huonevuorokautta sisältävien varausten peruutusehdot sovitaan erikseen.

Hotelli veloittaa kiintiövarauksen järjestäjältä täyden hinnan koko varausajalta huoneista, joita ei peruta vahvistettujen peruutusaikojen puitteissa. Järjestäjä vastaa myös majoittujien tekemistä peruutuksista siihen asti kunnes yksittäisen majoittujan vastuu astuu voimaan. Tämän jälkeen yksittäinen matkustaja vastaa mahdollisesta peruutuksesta/no showsta.

Varaus- ja peruutusehdot ovat hotelleittain.

AVOIN HUONEKIINTIÖ

Hotelli tekee kiintiövarauksen tarjotulla hinnalla ja huoneet ovat varattavissa varaustilanteen mukaan. Hotellilla on tarvittaessa oikeus yksipuolisesti rajoittaa kiintiön saatavuutta. Avoimella kiintiövarauksella ei ole kiintiön alkuperäistä varaajaa sitovia peruutusehtoja. Sen sijaan avoimesta kiintiöstä varattua yksittäistä huonevarausta sitoo peruutusehdot, jotka vahvistetaan alkuperäiselle tilaajalle etukäteen ja ilmoitetaan yksittäisen varauksen vahvistuksessa. Myöhäisen saapumisen vahvistamiseksi yksittäisen varaajan tulee varausta tehdessään antaa voimassa olevat luottokorttitiedot.

5.2. Varaaminen

Ryhmävaraukset

Ryhmävaraukseksi katsotaan vähintään 10 huoneen varaus, johon ryhmän varaaja toimittaa nimilistan. Nimilistan yhteydessä pyydämme toimittamaan seuraavat tiedot:

Lopullinen nimilista (nimet, tittelit, huonetyyppi ja huonejako), saapumis- ja lähtöajat, laukunkanto, matkanjohtajan nimi ja yhteystiedot, maksutiedot (mitkä veloitukset liitetään yhteislaskulle), VIP-asiakkaat ja erityistoiveet, huonetoimitukset, kuljetukset ja ryhmän ohjelma/aikataulu.

Nämä tiedot pyydämme ilmoittamaan seuraavien määräaikojen puitteissa:

  • 14 vrk (10-15 huone vrk)
  • 21 vrk (16-50 huone vrk)
  • 28 vrk (51-200 huone vrk) ennen saapumista

Mikäli lopulliseen nimilistaan tulee muutoksia, muutokset tulee ilmoittaa erikseen selkeästi merkittynä. Lisävarauksia voi tehdä samoilla ehdoilla hotellin varaustilanteesta riippuen.

Kiintiövaraukset (Varmistettu tai Avoin ryhmäkiintiö)

Osallistujat varaavat huoneensa itse annettua varaustunnusta käyttämällä. Varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan hotellin myyntipalvelusta tai internetin kautta (GLO Hotellit ja Hotel Kämp).

stampmusta.png#asset:1154

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt