Lonely Christmas Tree -keräys

Auta meitä levittämään joulumieltä! Lonely Christmas Tree on Strawberryn hyväntekeväisyyskonsepti, jonka tarkoitus on levittää joulumieltä yhteisöömme niille, jotka kaipaavat apua.

Halusimme tarjota vieraillemme kaksi eri tapaa vaikuttaa, ja kumppaneiksi valitsimme Sininauhasäätiön sekä Mieli ry:n. Lue lisää eri tavoista auttaa alta.


Voit tuoda lahjan tai tulla lahjoittamaan kaikkiin GLO Hotelsin hotelleihin:

GLO Hotel Art, Lönnrotinkatu 29 00180 Helsinki
GLO Hotel Sello, Leppävaarankatu 1 02600 Espoo
GLO Hotel Airport, Helsinki-Vantaan lentoasema 01530 Vantaa

Sininauhasäätiö – tuo lahja hotelleihimme

Tänä jouluna me GLO Hotelsilla keräämme Sininauhasäätiölle toivottuja tuotteita. Sininauhasäätiö tekee työtä asunnottomuuden poistamiseksi ja auttaa ja tukee yhteiskunnassa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia. Heitä ovat esimerkiksi eri syistä asunnottomuutta kokevat tai asunnottomuusuhan alla olevat ja ihmiset, joilla on päihderiippuvuutta ja mielenterveys- tai muita haasteita. Sininauhasäätiön työn lähtökohtia ovat asiantuntijuus sekä yksilön ja ihmisarvon kunnioitus.

Voit nyt tuoda kaikkiin GLO Hotelsin hotelleihin toivottuja tuotteita. Tuothan tuotteet pakkaamattomina ja viimeistään 20.12. Toimitamme tuotteet sitten eteenpäin Sininauhasäätiölle.

Toivotuimmat tuotteet:

 • Shampoo & hoitoaine
 • Kosteusvoide
 • Kasvovoide
 • Pumpulipuikkoja
 • Vanulappuja
 • Parranajovälineitä (vaahtoa ja höyliä)
 • Kuukautissiteitä ja tamponeja
 • Deodorantteja miehille ja naisille
 • Sukkia
 • Alusvaatteita
 • Prepaid-liittymäkortteja


Tutustu Sininauhasäätiöön

Mieli ry – lahjoita mielenterveystyöhön

Meille GLO Hotelsissa on tärkeää edistää yhdenvertaisuutta ja haluamme vaikuttaa osaltamme siihen, että tärkeään mielenterveystyöhön riittää varoja. Siksi keräämme varoja Mieli Ry:lle, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden hyväksi koko Suomessa.

Mieli Ry – Mielenterveyttä Kaikille

Mieli Ry on valtakunnallinen järjestö, joka tekee merkityksellistä työtä mielenterveyden edistämiseksi, mielenterveystaitojen opettamiseksi ja itsemurhien ehkäisemiseksi. He puolustavat kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen ja työskentelevät sen puolesta varhaiskasvatuksessa, kouluissa, työikäisten ja ikääntyneiden parissa. Tarjoamalla apua vuorokauden ympäri ja auttamalla kriisien keskellä eläviä, Mieli Ry auttaa varmistamaan, ettei kenenkään tarvitse jäädä yksin.

Voit ostaa hotelleistamme kuuseen laitettavan kortin, ja olla siten mukana mielenterveystyön tukemisessa. Kortin hinta on 5 € ja tuotto menee kokonaan Mieli ry:n toimintaan. Lahjoitathan viimeistään 24.12.

Jos et pääse pääse käymään hotelleissamme ennen joulua, voit tehdä lahjoituksen Miely ry:lle helposti netin kautta täällä.

Tutustu Mieli ry:hyn

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt