Kokoustilat GLO Hotels -hotelleissa

GLO KLUUVI MEETS & EVENTS

Täyden palvelun kokous luonnonvalossa suoraan Aleksanterinkadun yläpuolella. Tilat ovat varusteltu viimeisimmällä teknologialla ja muuntuvat juuri tarpeidesi mukaan.


LUE LISÄÄ​

GLO Art Meet & Events – kokous jugendlinnassa  

GLO Art Meet & Events palvelee Helsingissä vierailevia liikematkustajia ja kokousasiakkaita uniikissa ympäristössä. Ainutlaatuisia ja yksilöllisiä kokoustiloja löytyy eri kokoisina sopien niin 10 hengen neuvotteluihin kuin 100 hengen seminaareihin, koulutuksiin ja kick offeihin.


LUE LISÄÄ

GLO Sello Meets & Events – näköalat kokouksille

Uudistunut GLO Sello Meet & Events -kokouskerros palvelee entistä paremmin Espoossa vierailevia liikematkustajia ja kokousasiakkaita. Kokouskerroksemme kokoustekniikka on uudistunut LED-näytöin ja äänentoistoratkaisuin. Kokousvieraiden viihtyvyyteen on myös panostettu ergonomisilla tuoleilla ja päivää piristävillä yllätyksillä.


LUE LISÄÄ

Kysymyksiä tarjouspyynnöstä

Varaukset ja tilakyselyt myyntipalvelustamme:

GLO Hotel Sello
+358 9 5619 2710 (0,84 €/min + pvm/mpm)
events@glohotels.fi

GLO Hotel Art
+358 9 5619 2708 (0,84 €/min + pvm/mpm)
events@glohotels.fi

Pyydä tarjous

Kokoustilat GLO Hotels -hotelleissa

GLO Hotels -hotelliketjuun kuuluu neljä eri hotellia, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitseva GLO Hotel Airport tarjoaa majoitusta lentokentän välittömässä läheisyydessä esimerkiksi ennen jatkolennolle suuntaamista, ilman erillisiä kuljetuksia.

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt