Urban explorer

Näkemisen ja nähtävyyden välinen ero on aivan yhtä suuri kuin turistin ja vierailijan välinen ero. Kaikille sekään ei riitä. Urbaanit löytöretkeilijät valloittavat maailman kaupunki kaupungilta. Maailmassa on aina paikkoja, joihin kannattaa lähteä.

GLO Hotellit tarjoavat urbaaneille löytöretkeilijöille täydellisen tukikohdan. Paikan, josta lähteä turistikartan vielä kartoittamattomille alueille. Paikan johon palata ja jossa levätä, lähteäkseen taas uudestaan.

La dolce vita! Takana ihana päivä kaupungilla ja edessä vielä ihanampi ilta. Nosta jalat pöydälle ja nauti lasillinen kuohuvaa.

Urbaanien löytöretkeilijöiden koti on siellä, missä voi kokea yllätyksiä. Maistaa, mitä ei pyydetty maistamaan. Kokea, mitä ei pyydetty kokemaan. Heidän kotinsa koostuu etsimisestä ja löytämisestä, uudesta nauttimisesta, iloitsemisesta ja jakamisesta. Urbaanien löytöretkeilijöiden koti löytyy samasta osoitteesta heidän sydämensä kanssa.  

Jos tunnet urbaanin löytöretkeilijän, olet onnekas, sillä pääset näkemään siivun hänen jännittävästä elämästään.

Urbaaneilta löytöretkeilijöiltä kysytään vinkkejä, kun halutaan tietää jostakin uudesta ja jännittävästä, ja aina he tietävät vastauksen. Heillä on omat keinonsa, lähteensä ja verkostonsa, jotka tietävät, mitä missäkin on juuri nyt, mitä on tulossa ja kannattaako sinne lähteä. Se on heidän universuminsa, jonka infrastruktuuri perustuu koettuun tietoon. Facebook ja Instagram ovat urbaanien löytöretkeilijöiden matkapäiväkirjat, Periscope oma televisiokanavansa. Jos tunnet urbaanin löytöretkeilijän, olet onnekas, sillä pääset näkemään siivun hänen jännittävästä elämästään. 

Antaa palaa, GLO!

Katso lisää vinkkejä You Are Here –lehdestämme 

& instagrammista youarehere_kch 

LUE LEHTI

Tutustu sinulle sopivimpaan hotelliin

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, pääkaupunkimme urbaanissa sykkeessä. Olet valmiiksi keskellä parhaita shoppailupaikkoja ja ravintoloita. Kipaiset hetkessä niin Esplanadin puistoon kuin Rautatientorille. GLO Hotel Kluuvista löydät trendikkäät Marimekko Studio -huoneet. Alakerrassa palvelee ravintolamme The TRAY.

Lue lisää

GLO Hotel Art

Astu sisään komeaan jugendlinnaan. GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Design District -alueella Lönnrotinkadulla. Näppärän kävelyetäisyyden päässä Helsingin ytimestä, mutta rauhallisessa kaupunginosassa, josta löydät parhaat kahvilat ja pienet taidegalleriat. Kuvassa upea sviittimme.

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta sinulle, joka haluat hurauttaa autolla maksuttomaan parkkihalliin kauppakeskus Selloon ja lähteä siitä valloittamaan Espoon tai Helsingin parhaita puolia. Sellon monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä ja Leppävaaran juna-asemalta vain 20 minuuttia Helsingin keskustaan. Meiltä löydät myös suositut Tempur-huoneet.

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport toimii levähdyspaikkanasi matkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai sinne takaisin. Ikkunattomissa huoneissa saat täydellisen rauhan nukkua vaikka keskellä päivää. Tule yöksi tai varaa päivähuone. Hotellimme sijaitsee terminaali 2 sisällä aivan lähtöselvityksen vieressä.

Lue lisää
Enjoy GLO – kokonaisvaltainen irtiotto arjesta miniloman tai viikonloppuloman muodossa.

Enjoy GLO – Miniloma Helsingissä

Enjoy GLO – kokonaisvaltainen irtiotto arjesta miniloman tai viikonloppuloman muodossa.

Lunasta tarjous

Kuvat © Jussi Hellsten/Visit Helsinki, Eetu Ahanen/Visit Helsinki

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt