Friends

Oikeastaan mikään ei ole hauskempaa kuin matkustaminen yhdessä ystävien kanssa. Jaettu matka on aina valtavasti suurempi ilo. Se on lujittava yhteinen kokemus.

Matkaa on niin hauska suunnitella yhdessä monta iltaa; mitä halutaan nähdä, missä syödään tai käydään kahvilla, viinillä, ostoksilla ja mennäänkö illalla klubille, oopperaan vai illalliselle. Ehditäänkö kenties kaikkialle? Ja miten ihanaa on muistella matkaa jälkeen päin, niitä elämyksiä ja kommelluksia, jotka tekivät matkasta vielä paljon suunniteltua paremman.

GLO hotellit ovat kuin ystävämatkailuun tehty. Olet juuri siellä missä sinun pitääkin olla. Astut ovesta ja olet kaupungin sykkeessä. Se kietoutuu ympärillenne, ottaa syleilyynsä. Varaa pitkä viikonloppu nyt, sinulle ja ystävillesi.

Terve, mitä saisi olla? Virkistävä mojito, lasillinen samppanja tai americano, drinkkinä tai kahvina?

Helsinki on täydellinen kaupunki ystävämatkailuun. Turvallinen taskukokoinen metropoli, jossa kukaan ei voi edes eksyä. 

Kaikki on lähellä, ravintolat, kaupat, näyttelyt ja konsertit, sekä kaupunkitapahtumat, joita Helsingissä on koko ajan. Miten ihmeessä pienessä kaupungissa voikin olla näin paljon tekemistä ja näkemistä? Hei, tänne saa tulla uudestaan!

Olisiko juuri ensi viikonloppu paras aika aloittaa yhteisen matkan suunnittelu?

Katso lisää vinkkejä You Are Here –lehdestämme 

& instagrammista youarehere_kch 

Tutustu GLO hotelleihimme

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, pääkaupunkimme urbaanissa sykkeessä. Olet valmiiksi keskellä parhaita shoppailupaikkoja ja ravintoloita. Kipaiset hetkessä niin Esplanadin puistoon kuin Rautatientorille. GLO Hotel Kluuvista löydät trendikkäät Marimekko Studio -huoneet. Alakerrassa palvelee ravintolamme The TRAY.

Lue lisää

GLO Hotel Art

Astu sisään komeaan jugendlinnaan. GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Design District -alueella Lönnrotinkadulla. Näppärän kävelyetäisyyden päässä Helsingin ytimestä, mutta rauhallisessa kaupunginosassa, josta löydät parhaat kahvilat ja pienet taidegalleriat. Kuvassa upea sviittimme.

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta sinulle, joka haluat hurauttaa autolla maksuttomaan parkkihalliin kauppakeskus Selloon ja lähteä siitä valloittamaan Espoon tai Helsingin parhaita puolia. Sellon monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä ja Leppävaaran juna-asemalta vain 20 minuuttia Helsingin keskustaan. Meiltä löydät myös suositut Tempur-huoneet.

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport toimii levähdyspaikkanasi matkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai sinne takaisin. Ikkunattomissa huoneissa saat täydellisen rauhan nukkua vaikka keskellä päivää. Tule yöksi tai varaa päivähuone. Hotellimme sijaitsee terminaali 2 sisällä aivan lähtöselvityksen vieressä.

Lue lisää
Tule nauttimaan hemmotteluviikonloppu GLO Hotel Kluuvissa ja Kämp Spassa aivan Helsingin sydämessä – ja voit helposti lisätä viikonloppuohjelmaasi myös shoppailua ja nähtävyyksiä ja tutustua paremmin ihanaan Helsinkiin rentoutuneena.

FullGlow

Tule nauttimaan hemmotteluviikonloppu GLO Hotel Kluuvissa ja Kämp Spassa aivan Helsingin sydämessä – ja voit helposti lisätä viikonloppuohjelmaasi myös shoppailua ja nähtävyyksiä ja tutustua paremmin ihanaan Helsinkiin rentoutuneena.

Lunasta tarjous

Kuvat © Lauri Rotko/Visit Helsinki, Jussi Hellsten/Visit Helsinki

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt