Business

Business-matkan päämäärä ei ole kaupunki, nähtävyys, konsertti tai taidenäyttely. Sen tarkoitus ei ole kokea suuria elämyksiä tai aistia uusia tunnelmia. Business-matkaa ei valita, business valitsee matkan, ja muiden valintojen tulee tukea sitä.

Business-matkalla on tärkeintä, miten päivä alkaa, tai oikeastaan miten yö on nukuttu. Hyvä sänky, oikeanlaiset tyynyt sekä rauhallinen huone mahdollistavat hyvän aamun. Vielä kun hyvät yöunet varmistaa illalla kevyellä kuntosaliharjoittelulla tai lenkillä, joka siirtää työasiat pois levollisen unen edestä, ei onnistunutta aamua oikeastaan voi edes estää.

Työpäivä voi olla missä vain, koska vaan. Vielä viimeiset meilit ja työt on tehty.

Uusi päivä, uudet mahdollisuudet ja tehtävät. Hyvässä aamussa omassa huoneessa ehtii vielä rauhassa selventää ajatuksia, valmistella esityksiä ja keskittyä päivään. Eikä kannata unohtaa vankkaa aamiaista, jolla pärjää kevyesti vaikka myöhäiseen lounaaseen asti.

Business-matkaa ei valita, business valitsee matkan, ja muiden valintojen pitää tukea sitä. 

Kämp Collection Business Club

GLO hotellit ovat aina ollut business-matkailijoiden suosiossa. Kolme tärkeintä asiaa aamiaisen lisäksi: Sijainti, palvelu ja huoneet. Kaikki on juuri niin kuin pitääkin. Ei ihme, että GLO hotelleissa on paljon business-matkailijoita kanta-asiakkaina.

Kämp Collection Business Club tarjoaa yrityksesi koko henkilöstölle parhaan hinnan ja edut GLO Hotelleissa, sekä muissa Kämp Collection -hotelleissa.


Katso lisää vinkkejä You Are Here –lehdestämme 

& instagrammista youarehere_kch 

Tutustu GLO hotelleihimme

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, pääkaupunkimme urbaanissa sykkeessä. Olet valmiiksi keskellä parhaita shoppailupaikkoja ja ravintoloita. Kipaiset hetkessä niin Esplanadin puistoon kuin Rautatientorille. GLO Hotel Kluuvista löydät trendikkäät Marimekko Studio -huoneet. Alakerrassa palvelee ravintolamme The TRAY.

Lue lisää

GLO Hotel Art

Astu sisään komeaan jugendlinnaan. GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Design District -alueella Lönnrotinkadulla. Näppärän kävelyetäisyyden päässä Helsingin ytimestä, mutta rauhallisessa kaupunginosassa, josta löydät parhaat kahvilat ja pienet taidegalleriat. Kuvassa upea sviittimme.

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta sinulle, joka haluat hurauttaa autolla maksuttomaan parkkihalliin kauppakeskus Selloon ja lähteä siitä valloittamaan Espoon tai Helsingin parhaita puolia. Sellon monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä ja Leppävaaran juna-asemalta vain 20 minuuttia Helsingin keskustaan. Meiltä löydät myös suositut Tempur-huoneet.

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport toimii levähdyspaikkanasi matkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai sinne takaisin. Ikkunattomissa huoneissa saat täydellisen rauhan nukkua vaikka keskellä päivää. Tule yöksi tai varaa päivähuone. Hotellimme sijaitsee terminaali 2 sisällä aivan lähtöselvityksen vieressä.

Lue lisää

Slush-kuva © Sami Heiskanen/Visit Helsinki

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt