ARVONTASÄÄNNÖT: GLO Hotel Sello & Talven ihmemaa

Osallistu GLO Hotelsin arvontaan Instagramissa tai Facebookissa ja voit yön GLO Hotel Sellossa perheelle (max. 5 henkeä), buffetaamiaisen sekä liput Talven ihmemaahan Espooseen.

Arvonta suoritetaan kaikkien GLO Hotelsin Instagramin ja Facebookin kilpailupäivitykseen kommentoineiden kesken. Sosiaalisen median kanavista arvotaan yhteensä yksi voittaja.

HUOM! Lähiaikoina huijaustilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja. Ethän siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai Instagram-tililtämme. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: www.facebook.com/GLOHotels tai www.instagram.com/glo_hotels/

Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja tai rekisteröitymään mihinkään. Emme ilmoita voittajaa kilpailukommentteihin. 

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Kämp Collection Hotels Oy yhteistyössä Talven ihmemaan (Vermon Ravirata Oy) kanssa. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA JA VOITTAJAN KONTAKTOINTI:

Arvontaan voi osallistua 16.- 20.2.2022. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittaja arvotaan kilpailun päättymisen jälkeen ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkinnon toimittamista varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. 

KILPAILUN PALKINTO: 

Kilpailun palkintona on yön GLO Hotel Sellossa perheelle (max. 5 henkeä), buffetaamiaisen, sekä liput Talven ihmemaahan Espooseen. Voitto tulee lunastaa Talven ihmemaan aukiolokauden aikana. Arvomme palkinnon kaikkien Facebookissa ja Instagramissa osallistuneiden kesken.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinto vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla perustellusta syystä.

KILPAILUN EHDOT:

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Collection Hotels Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Book a room

Special offers Varaa nyt