Voita Summer Season Menu kahdelle!

Osallistu 6.–11.6.2023 GLO Hotelsin arvontaan Instagramissa tai Facebookissa ja voit voittaa illallisen kahdelle GLO Hotel Sellon ravintola Grill Kitchenissä.

Arvonta suoritetaan kaikkien GLO Hotelsin Instagramin ja Facebookin kilpailupäivitykseen kommentoineiden kesken. Sosiaalisen median kanavista arvotaan yhteensä yksi voittaja.

HUOM! Lähiaikoina huijaustilit ovat kalastelleet seuraajiemme yhteystietoja. Ethän siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä oikealta Facebook-tililtämme tai Instagram-tililtämme. Tunnistat oikean tilimme URL-osoitteesta: www.facebook.com/GLOHotels tai www.instagram.com/glo_hotels/

Emme koskaan pyydä asiakkaan luottokorttitietoja tai rekisteröitymään mihinkään. Emme ilmoita voittajaa kilpailukommentteihin.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Kämp Collection Hotels Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA JA VOITTAJAN KONTAKTOINTI:

Arvontaan voi osallistua 6.–11.6.2023. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittaja arvotaan kilpailun päättymisen jälkeen ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkinnon toimittamista varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero.

KILPAILUN PALKINTO:

Kilpailun palkintona on Summer Season Menu kahdelle Grill Kitchenissä, joka tulee lunastaa 22.8. mennessä. Arvomme kaikkien Facebookissa ja Instagramissa osallistuneiden kesken yhteensä yksi palkinto: illallinen kahdelle.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinto vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla perustellusta syystä.

KILPAILUN EHDOT:

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Collection Hotels Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt