Kilpailuehdot

Osallistu arvontaan Instagramissa tai Facebookissa ja voit voittaa GLO Bubble -elämyksen GLO Hotel Artiin!

Palkintona GLO Hotel Artissa Comfort-huoneessa kahdelle & pullon kuohuviiniä huoneeseen. Elämys sisältää lisäksi herkullisen hotelliaamiaisen ja huoneenluovutuksen klo 13.00

Arvonta suoritetaan kaikkien Lux Helsinki Instagramin ja Facebookin kilpailupäivitykseen kommentoineiden kesken ja voittajia arvotaan yksi.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Lux Helsinki ja Kämp Collection Hotels Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA JA VOITTAJAN KONTAKTOINTI:

Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Voittajaan otetaan Luxin toimesta yhteyttä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkinnon toimittamista varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. 

KILPAILUN PALKINTO: 

Palkintona GLO Hotel Artissa Comfort-huoneessa kahdelle & pullon kuohuviiniä huoneeseen. Elämys sisältää lisäksi herkullisen hotelliaamiaisen ja huoneenluovutuksen klo 13.00. Vaihtoehtona alkoholiton kuohuviini. Palkinto on mahdollista käyttää 1.1.–30.6.2023 välisenä aikana.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinto vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla perustellusta syystä.

KILPAILUN EHDOT:

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Kämp Collection Hotels Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt