Yhdistettävät huoneet

Yhdistettävillä huoneilla lisämukavuutta ystävien ja perheen kanssa matkustamiseen.

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien. Alta löydät huoneet, jotka ovat mahdollista yhdistää keskenään väliovella. 

GLO HOTEL SELLON YHDISTETTÄVÄT HUONEET

  • GLO Comfort Double & GLO Comfort Double
  • GLO Comfort Twin & GLO Comfort Double
  • GLO Comfort Twin & GLO Comfort Twin


HUONEET YSTÄVILLE JA PERHEILLE

Osaan huoneistamme mahtuu jopa kolme vierasta, jolloin osa vieraista voi nukkua vuodesohvalla tai huoneeseen tuotavalla lisävuoteella. Neljälle ja useammalle vieraalle suosittelemme kuitenkin kahta yhdistettävää huonetta. Huoneita yhdistelemällä jopa kuuden hengen seurue pääsee yhdessä hotellilomalle. Yhdistettävät huoneet tarjoavat mukavat vuoteet kaikille majoittujille, kaksi kylpyhuonetta sekä enemmän yhteistä oleskelutilaa majoituksen ajaksi. Saatavuuden mukaan huoneita on joko suihkulla tai ammeella, ja toisen huoneen voi saada myös esteettömänä huoneena. Lisäksi huoneisiin on mahdollista saada vauvansänky.

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Lue lisää Family-edusta täältä tai kysy lisää myyntipalvelustamme.

Yhdistettävien huoneiden varaukset sekä lisätietoja myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2710 sales@glohotels.fi

46m2

4-6 Vierasta

Wifi

Huonevarustelu

Lue yksittäisten huoneiden varustelu valitsemalla huoneluokka sivupalkista.

More GLO rooms

GLO Comfort Double 160cm/180cm

23m2

2–3 Vierasta

Wifi

GLO Comfort Twin 2x90cm

23m2

2 Vierasta

Wifi

GLO Tempur 180 cm

23m2

2 Vierasta

Wifi

GLO Luxe 180cm

27m2

2 Vierasta

Wifi

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt